Jump to content

RedNero

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RedNero

  1. Stiu de ala, dar din ce m-am uitat peste cod lipsesc ceva sisteme, o sa testez totusi astazi si pe ala mai ca lumea ca poate nu lipsesc asa de multe.
  2. Dupa cum spune și titlul cumpăr gamemode diavola, da mesaj privat pentru detalii, bineînțeles o sa apelez și la admin pentru garanție, eu suport costul garanției. *Edit: Id Discord: RedNero#9409
  3. Cum spune si titlul vand in primul rand gamemodeul meu: are sistem robban / robatm unic, sistem misiune, masini personale cu numar de inmatriculare ca in romania si facute sub forma de textdraw, joburi, factiuni, sistem war(turfs), anti-hack foarte bun(nu merg in jur de 90% hackuri), sistem minesweeper cu bilete(primesti 3 bilete la payday sau 5 daca un admin foloses /bileteall), sistem helper, helperii pot folosi comenzile doar daca sunt /hod(helper on duty), sistem rentcar pe dialog si pe minute, sitem /veh sau /vehto incat daca te dai jos dispare masina ca sa nu se spawneze sute de masini, sistem /buygun pe dialog, sistem /sellgun sau /gun pe dialog( daca dai sellgun unui player trebuie sa dea /accept lista ca sa vada armele), sistem avocat(este un job) cu comanda /free si /accepta free, masinile sunt parcate (nu cu dialog pentru a simula cat mai mult realitatea, daca aveti nevoie de coordonate sa adaugati inapoi masini pentru stock o sa primiti odata cu gmul, sistem de /teste(pentru a da testele intr-un loc special), sistem /joinrace(acesta este si un script si daca vreti scriptul este 5 Euro cu tot cu instalare in GM vostru),( si sistemul de minesweeper cu bilete este 5 Euro cu tot cu instalare in GM vostru), sistem de /buy(in 24/7) pe dialog, sistem /bonus cand intri pe server, pancarda la spawn civil unde poti sa pui ip-ul serverului(va ajut pentru a modifica), primiti si un regulament exemplu daca vreti la server. (nu mai are nici un bug 100% sigur) Pretul celor 2 filerscripts e 5 euro fiecare(minesweeper cu bilete+joinrace) Pretul anti hackului e de 15 euro (suporta anti fly-hack(+), anti money-hack(-), anti speed-hack(-), anti teleport-hack(+), anti troll-hack(++), anti fake-kill hack(-), anti teleport-car-hack(++), anti car-jack-hack(++), anti weapon-hack(-), anti air-break-hack(+), anti-flood-hack(+), anti-repair-hack(+), anti-health-hack(-), anti-armour-hack(-), anti-jetpack-hack(-), anti-fly-car-hack(++)). (-) = regasit mai pe toate serverele (+) = gasit pe unele servere (++) = nu l-am vazut pe nici un server romanesc Pret gamemode ce contine anti hackul si cele 2 filerscripts plus tot ce am scris sus de tot: 30 euro. Pret intermediar 1 euro. 1 euro = 5 lei. Puteti da reply aici pentru detalii, cine vrea mai multe informatii poate sa imi dea add pe skype: propvpgamerro sau pe discord: cirlam515#4278. Astept oameni seriosi. De asemenea ofer servicii contra cost( ex lucrez cu plata saptamanala sau fac doar un anumit script de care are nevoie ).
  4. Am eu server de samp si caut staff nu vrei mai bine sa te alaturi serverului meu care e gata mai doar doar mici updateuri din cand in cand si primesti admin?
  5. incearca sa inlocuiesti % cu # si gata. dar daca ei vor folosi /changepass %s atunci parola lor va fi #s si la report nu e problema ca se va trimite in loc de %s #s.
  6. Caut un co-owner, vreo 3 admini si vreo 5 helperi (toti trebuie sa aduca playeri si sa stie regulamentul). Ideea e ca eu nu ma prea pot ocupa de server, ci doar sa il scriptez. Serverul e RPG si are 50 sloturi si cine e interesat sa ma contacteze pe skype: propvpgamerro sau discord: cirlam515#4278 Tot stafful trebuie sa fie serios. Eu platesc hostul, ma ocup cu forumul, regulament, buguri, script dar am nevoie de persoane care sa fie active si sa aduca playeri ca sa poata sa fie mentinut. (Avem un owner care va avea grija de toti si daca nu respectati gradul poate fi scos).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.