Jump to content

Alin69

Membru
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    AlinGaming/[]K3nt[]
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alin69's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Alin69

    Problema...

    Nu am,dar ma intrebam si eu in caz ca o sa dau si eu peste problema aia.
  2. Alin69

    Problema...

    Acum vad data....infine..ce a fost pana la urma?
  3. Alin69

    Problema...

    Nu ma prea pricep eu la dinastea dar cred ca e ceva cu my_sql-ul,ai incercat sa dai un mic research pe google cu ce eroare ai primit? ( Error ID: 2006, Eroare: MySQL server has gone away ) incerca sa cauti.
  4. Am gasit un bug la el,daca intri in banca din LS te scoate la banca din SF,nu am testat si la banca din LV(Daca macar e Banca in LV) EDIT:Inca un bug...daca intri la LSPD si intri in steaua aia zice ca ai gasit treasure-ul. EDIT 2:Daca intri intr-o casa,cand o sa iesi din ea o sa iti zica ca ai gasit...treasure-ul..este din cauza iconitei de la casa,daca stai doar in ea nu face nimic,daca intri in casa si iesi afara o sa iti zica ca ai gasit treasure-ul..
  5. Asta s-a intamplat...ceva cu a_sql dar vad ca nu are nici o problema deci nu o sa ii mai dau compile,atata timp cat merge e bine
  6. Cum imi pot da admin? EDIT:Am gasit,trebuia sa intru la structura.
  7. Mda...cand m-am uitat in folder-ul gamemodes nu mai erau ambele fisiere...(.pwn si .amx), am luat iar gamemode-ul,am pus baza de date si o sa incerc sa vad daca merge. EDIT:Aparent acum da...merge....totul din vina ca nu stiu cum s-a sters din gamemodes fisierul .amx...
  8. Am incercat si la fel imi da.
  9. Am dat un mic research pe net si am vazut ca acolo trebuie sa pun numele GM-ului din folder-ul "gamemodes",l-am pus si tot aceasi eroare mi-o da,ce pot face?
  10. Si ce sa scriu la ea?Gen..numele GM-ului?
  11. https://pastebin.com/rYL6DP33 Uite-l aici. ( Scuze daca nu am voie sa postez link-uri )
  12. Am luat si eu gamemode-ul de "Nefript" a lui DrooM si am uploadat baza de date pe localhost,cand deschid samp-server.exe pur si simplu se inchide dupa nici o secunda de la pornire,ma poate ajuta cineva? (Editul a fost sa va spun de la cine am luat gamemode-ul)
  13. Tot nu merge am urmarit si un tutorial pe youtube si server-ul porneste si in nici o secunda se inchide..ma poate ajuta cineva?
  14. Acum o sa incerc sa fac server-ul ( Sunt foarte prost in asa ceva si nu stiu cam nimic deci daca imi reuseste inseamna ca am bulan maxim ) EDIT:Prin sa fac server-ul in sensul ca sa il fac pe localhost..intelegi tu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.