Jump to content

Dutzu

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dutzu last won the day on November 16 2017

Dutzu had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Dutzu.PWN
  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dutzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Dutzu

    .

    Mai are comenzi ascunse? Daca te rog din suflet sa mi le spui in privat. +1 pentru gamemode Si sarbatori fericite sa ai "Alper"
  2. Un panel la gamemode te rog frumos Skillz ca am facut ca cica ai bagat si un quest map pe panel... Si doresc sa vad cum e te rog.
  3. Mane nu trebuie sa ascullti pe toata lumea in locul tau puneam GM dupa daca existau intrebari ca, de ce nu merge sa dau compile ca imi da "n" erori sau care este parola la admin cand ma loghez cu contu... nici macar nu raspundeam la ele ca, daca tie iti merge , altora le merge ce rost mai are sa-i ajuti cu chestia asta?... GameMode-ul este extrem de tare + ca eu am si panel functional mie chiar imi place dar din pacat nu am avut posibilitatea sa-l instalez si eu inainte sa-l stergi tot ce am putut face a fost sa iau toate plugin-urile .so de la alt gamemode bigzone / bzone si am modificat si asa am reusit sa intru pe server dar fara sa-mi apara iconitele de la spawn. Nah asta e cand le oferi prea mult unii sunt nervosi si prosti si nu-si dau silinta de a rezolva ceva. Eu am facuto cu ce am putut.Gamemode-ul se vede ca este lucra si editat forate mult chiar imi place. Crede-ma ca, daca asi avea si eu instalarea originala asi modifica si eu multe chestii si asi pastra creditele cum am vazut prima linie Credits: (i)Stefan. Oricum pacat ca am pierdut acest gamemode frumos poate o sa te razgandesti sa-l postezi sau daca nu macar sa-mi dai pm cu instalarea chiar imi doresc sa-l instalez sa vad mai mult ce-i de capul lui original. Eu sincer niciodata nu am dat importanta ca e un gm free sau e cumparat. Conteaza sa apreciezi fiecare munca depusa pentru toti oamenii care macar incearca si ei ceva. Te astept cu un pm cu gamemode-ul chiar vreau sa-l instalez cum am precizat mai sus sper
  4. Mane te rog eu frumos pune-l dinou sau daca nu vrei dami te rog mesaj pe privat cu gamemode-ul te rog extrem de mult Chiar imi place acest gamemode si se vede ca este un BIG EDIT + munca . skype: contact.dutzu Te rog extrem de mult daca poti sa-mi dai gamemode-ul cu tot cu pluginurile respective la el ca, la Banditu m-am uitat in plugin-uri si nu exista .so doar .dll si nici macar nu se vad unele iconite de exemplu la spawn /dealership etc
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.