Jump to content

baiatul_misterios

Membru
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by baiatul_misterios

  1. Ai o problema cu mine? Tu cauti cearta dupa cum vad si nu o sa mai raspund la aceste mesaje de prost gust. Ti-am oferit explicatii la tot ce ai zis, e problema ta daca nu vrei sa intelegi. Eu zic sa o lasi asa si sa nu mai cauti cearta cu nimeni, nu ti-am dat teapa ca sa comentezi aiurea ca sunt un "parlit" si sa faci comparatii cu alti tepari. Zi faina.
  2. 100% au fost comparate. Panelul nu a fost cumparat de mine direct de la wcode, a fost cumparat de alta persoana si eu am cumparat de la acea persoana cu care am colaborat o mica vreme pe partea de cod pentru a face panelul sa fie functional cu gamemode-ul meu. Tema de la forum a fost cumparata direct de la creatorul ei si nu a fost luata de pe site-urile de genul pe care le spui tu. Nu inteleg de ce comentezi daca nici macar nu te intereseaza ceea ce vand, cine a cumparat de la mine si nu doar in acest domeniu a fost multumit. Nu are rost sa comentam aici chestiile de genul mi se pare doar ca faci post-uri aiurea.. parerea mea. Up.
  3. Lasă părere după ce vorbești cu mine. Ideea e ca tema de la forum este perfect funcțională, nu este de pe net. ( vrei dovezi? Am cumpătat de la Doc,creatorul temei ). Panelul a fost și el cumpărat și modificat sa fie compatibil cu serverul nu merge orice panel la server. Si pentru Update urile de pe server se pot testa direct pe host. Serverul este pe host de mai mult timp decât au unii servere. Nu are rost sa pun poze pentru cine nu e interesat.
  4. Up. Aștept mesaj pe instagram sau pe discord în privat.
  5. Salutare! Am decis astazi sa dau spre vanzare gamemode-ul la care am lucrat timp de 6 luni si am incercat sa deschid o comunitate.. Nu a mers dar mna. Deci am decis sa vand munca depusa de mine si echipa mea. De vanzare: 1. GM N:RPG : O mica lista cu Update-uri.. nu-s toate dar mna.. Click aici! Pentru alte detalii legate de GM (prezentare direct pe host) ma puteti contacta pe discord ( .Alexandru#8686 ) sau pe instagram ( @ managerul ). 2. Panel: Click aici! 3. Tema forum: Tema este una in stilul Discord-ului. Click aici! Cam asta vand. Nu prea le am cu vanzarea dar sper sa fie destul de clar ce vand. Nu am pus poze deoarece daca esti interesat poti sa ma contactezi ( referitor la GM ), la panel poti verifica direct pe site si la fel si tema de la forum. Deci daca doresti sa cumperi acest pachet GM + PANEL + Tema Forum ma poti contacta pe - discord: .Alexandru#8686 - instagram: managerul - facebook: Click aici!
  6. da-mi add pe discord .Alexandru#8686 am deja gm, panel si webhost+domeniu daca esti interesat sa colaboram
  7. Acum problema este aici cica.. if(GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_DRIVER && radar_limit[i] != 0) { Cu urmatoarele erori: error 029: invalid expression, assumed zero warning 215: expression has no effect error 001: expected token: ";", but found "]" error 029: invalid expression, assumed zero fatal error 107: too many error messages on one line
  8. Am inlocuit if(GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_DRIVER && radar_limit[i] != 0) { cu si acum eroarea asta este error 001: expected token: ";", but found "]" error 029: invalid expression, assumed zero fatal error 107: too many error messages on one line Si linia este aceasta radar_limit[i] = 0; ms_X[i] = 0; ms_Y[i] = 0; ms_Z[i] = 0;
  9. new radar_limit[MAX_PLAYERS], Float:ms_X[MAX_PLAYERS], Float:ms_Y[MAX_PLAYERS], Float:ms_Z[MAX_PLAYERS];
  10. Salutare, o sa fiu scurt si la obiect. Imi apar urmatoarele erori: (8153) : error 029: invalid expression, assumed zero (8153) : warning 215: expression has no effect (8153) : error 001: expected token: ";", but found "]" (8153) : error 029: invalid expression, assumed zero (8153) : fatal error 107: too many error messages on one line foreach(new i : inVehicle) { if(GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_DRIVER && radar_limit[i] != 0) { //aici este linia problema... if(!IsPlayerInRangeOfPoint(i, 20.0, ms_X[i], ms_Y[i], ms_Z[i])) { SCM(i, 0x008AFFFF, "[RADAR]: Ai parasit zona radarului, acum nu mai stai la panda."); radar_limit[i] = 0; ms_X[i] = 0; ms_Y[i] = 0; ms_Z[i] = 0; } foreach(new pla : inVehicle) { if(pla != i) { new sp = GetPlayerSpeed(pla, 0); if(GetPlayerState(pla) == PLAYER_STATE_DRIVER && sp > radar_limit[i]) { if(IsPlayerInRangeOfPoint(pla, 20.0, ms_X[i], ms_Y[i], ms_Z[i])) { format(stmsg[pla], 128, "[RADAR]: Ai fost surprins de politistul %s conducand cu %d KM/H. Limita zonei este de %d KM/H.", GetName(i), sp, radar_limit[i]); SCM(pla, 0x008AFFFF, stmsg[pla]); format(stmsg[i], 128, "[RADAR]: %s a fost inregistrat de aparat conducand cu %d KM/H. Limita zonei este de %d KM/H.", GetName(pla), sp, radar_limit[i]); SCM(i, 0x008AFFFF, stmsg[i]); } } } } } if(IsPlayerInAnyVehicle(i)) { actualizeaza_vitezometru(i); } switch(GetPlayerState(i)) { case PLAYER_STATE_PASSENGER: { switch(GetPlayerWeapon(i)) { case 24, 25, 26, 27, 33, 34: SetPlayerArmedWeapon(i, 0); } } case PLAYER_STATE_DRIVER: { if(IsABikeM(GetPlayerVehicleID(i))) { switch(GetPlayerWeapon(i)) { case 41, 24, 31, 29: SetPlayerArmedWeapon(i, 0); } } } } }
  11. Nu inteleg de ce sunteti niste gunoaie astia de cumparati un gm si dupa le puneti pe net. L-ai cumparat sa il faci..nu-mi spune mie ca nu are nici un bug nici macar serverele alea de 1k jucatori. Toate au buguri si apar pe parcurs. Le rezolvi si treci peste frt. Nu sta sa te rogi de ei sa ti le faca. Cum era aia " dai un ban dar stai in fata ". Crezi ca eu n-am fost frustrat ca a ajuns gm-ul la toate gunoaiele de oameni? Stai linistit baiatule ca n-ai de ce sa faci zarva sincer. Si pt panel cum ai zis, dadeai la aia de la wcode niste bani si ti-l faceau ei daca chiar doreai un panel forta. Si eu am panel de la @_SIRIUS_ si incerc sa il perfectionez mai mereu. So, vorbim degeaba si cu offtopic aici. Eu sugerez un T/C ca s-a vandut gm-ul deja la multe persoane si il mai gasesti si pe net acum.
  12. Gamemode-ul il recomand pentru inceput. Sunt un client cat de cat multumit. Panelul primit nu a functionat si a trebuit sa platesc alti 20 de euro dar meh. Cat despre GM, intradevar. Are buguri. Am rezolvat din ele dar este munca multa pana pui totul la punct. Asa cum ti-a zis si tie ca esti al 3-lea mi se pare ca mi-a zis si mie, anyway. Sunt frustrat pe faza ca desi am cumparat gm-ul, dupa 2-3 saptamani a si aparut pe internet. Nu dau cu hate sau ceva, n-am treaba. Scripterul este chiar ok..desi cam scumpicel dar se merita ( daca vrei sa faci treaba ). In rest..succes cu el, cpsz. folositi l sa va spalati pe cap. Astia care il luati free. Aveti de munca la el sa il aduceti in stadiul " epocii de aur ". Eu totusi ii dau un +1 pentru munca depusa a scripterului ( @_SIRIUS_ ) ,cat si lui @dNzZzca a avut rabdare cu mine sa zicem asa.
  13. baiatul_misterios

    sters

    Recomand. Raspunde cam greu la mesaje dar mna..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.