Jump to content

Crowell

Membru
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Crowell

  1. Salut , nu stiu daca e sectiunea ideala sa postez asta dar am o intrebare : Cu ani in urma pe comunitatea romaneasca noi am avut un scripter rus ARTIST , ce mai stiti de el ? Cum as putea sa dau de el ? Am fost intr-o relatie de prietenie foarte buna dar subit a disparut complet si din lista mea de prieteni de pe facebook ...stiti cum as putea sa dau de el ?

    @ARTIST

  2. Nu recomand acest tepar , va rog sa cititi amanuntit reclamatia impotriva acestor tepari .Am cerut sa mi se cumpere paneluri de pe wcode , 3 paneluri , 3 esecuri , l, l-am platit o data sa imi achiztioneze un panel de pe wcode , el facuse magarii , le luase cu 5 de la altii cu fisiere lipsa si restu in buzunaru' lui .Aveti toata povestea in sectiunea reclamatii , e prea mult de povestit .Feriti-va si de sirius si de dnzzz .

  3. @IrinelBro57 asta trebuia sa fac , pe atunci era euforia aia de a deschide ceva , inspirau si a baieti ok , maturi , am zis ca sa nu ii asociez cu generatia de acum , dar observ ca astia nu se complica si cand fura fura din plin la ordinul sutelor .Acum capul sus si in cine va puneti baza , sa speram ca nu vor mai fi cazuri si la altii si sper sa aveti ce invata din experienta mea .Sper ca acesti 2 sa li se de-a un badge de teparii comunitatii .

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.