Jump to content

DiBlaine

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DiBlaine

  1. Salutare, astazi am facut un tutorial cu pickup-uri dinamice + salvare in baza de date care se pot creea si edita direct din joc, sper sa va placa si sper sa va fie de folos. As aprecia foarte mult daca m-ati sustine cu un subscribe si cu un comment cu idei pentru tutoriale scripting.
  2. Nu cred ca strica, tutorialele sunt in general pentru cei ce nu stiu sa faca si au nevoie de ajutor dar mersii oricum
  3. Am facut de la 0 un sistem de driving license + salvare in baza de date, explicat cat de bine am putut. Va voi lasa un link mai jos, iar daca vreti sa ma sustineti dati un subscribe & share si daca vreti sa fac un tutorial lasati-mi idei in comentarii, va multumesc!
  4. Job Bus Driver 2.0 asemanator ca pe b-hood, aceleasi rute, un job simplu si dragut. Singura chestie pe care nu am facut-o si este pe b-hood este ca atunci cand un player se urca la tine in autobus nu primesti 500$ la fiecare statie din partea lui. Mai trebuie facut sa ii dea banii de pe job pe statie / la finalul cursei si in rest cam atat .... m-am cam grabit nu e nimic complex. Jobul e de forma, ca sa fie job 100% mai trebuie lucrat la el, am facut doar baza cum s-ar zice, sa vedeti cum s-ar incepe in creearea unui astfel de job. La /work am uitat sa fac verificarea aia daca playerul e la locul unde se da /work pentru a incepe sa lucrezi insa am lasat verificarea + cp-urile intr-un pastebin in comentarii. E printre primele tutoriale, daca m-am balbait sau m-am mai incurcat este normal pana ma obisnuiesc deoarece nu este chiar asa de usor sa si vorbesti si sa si faci in acelasi timp si sa si stii ce trebuie sa faci pas cu pas ca sa iasa o treaba in final
  5. Incearca acum: 102: format(gString, sizeof(gString), "Email setat: %s", inputtext); 147: SCM(playerid, COLOR_DARKRED, gString); Daca si acum ai eroarea de la 147, da-ne si cateva linii mai sus de 147(gen 145 si 146).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.