Jump to content

mazafaker

Membru
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mazafaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Str_marian tu mereu ai avut o parere proasta . Te-am dat afara din cauza tepelor ce le dai detinatorilor de servere ! Nu am nimic cu tine , ti-am apreciat munca , si fi sincer : Mai ajutat cu vreo ceva , mi-ai dat vreo ceva? NU , nimic. Te rog frumos nu te mai plange ca pi*** pe aici , am nevoie de un staff masculin nu de femei . Va asteptam alaturi de noi in proiect , ma gasiti pe skype: xdarkblueex
  2. Numele tau: Vali Ce recrutezi: Staff , Fondatori Platesti ?: - Cerinte: Minim 17 ani Alte detalii: OneGame se intoarce !Salut la toata lumea !Astazi cu colegul si prietenul meu Madalin ne-am hotarat sa redeschidem comunitatea onegame.Ultima data cand ne-am tinut de ea am fost bine, server rpg 80/100 record 100/100 peste 600 utilizatori inregistrati pe forum !Momentan nu avem nimic cumparat , dar bani nu sunt o problema, mai intai dorim sa facem o echipa pe "offline" sa devenim uniti , sa vorbim si sa discutam sa putem face un proiect cat de cat mare .Suntem in cautare de Staff : Helperi , Admini, oameni sa se ocupe de staff, event-uri si tot ce avem nevoie , doresc niste baieti sa stie sa le faca pe toate .->-> Va spun din start ! Noi doi nu suntem scripter , noi doi nu vom cumpara PROMOVARI pana nu vom avea un gamemod stabil pe server , noi doi nu vom da grade pe ochii frumosi si noi doi nu vom da tepe la lume de 5-10E [hOpa & mMada]Noi nu facem chestia asta pentru bani , o facem pentru distractie si pentru a invata mai multe !Ma puteti gasi doar pe skype:xdarkblueex -> Daca vrei sa faci parte din staff si nu duci la glume , daca stai prost cu nervi , nu te obosi sa ma cauti .-> Numai doresc in staff oameni sa fuga dupa grade sau sa-mi ceara up-uri din zi in zi ca el e activ si nustiu ce . P.S: Recrutarea este facuta in numele lui Vali ownerul principal al comunitate OneGame , Eu sunt Vali !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.