Jump to content

Mefistotel

Membru
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Mefistotel

  1. 2 hours ago, K H A I N said:

    Plus la asta tu ai inceput sa dai gen lectii pe limbajul de programare pawn si vreau sa te felicit,faci o treaba buna,dar inainte de a invata pe cineva ar fi bine ca sa iti dezvolti cunostintele tale la un nivel mai mare,eu nu te critic,eu iti dau un sfat care l-am primit fiind programist incepator cu 5 ani in urma.

    Nu iau nimic in nume de rau si apreciez totusi ca-ti faci timp si sa raspunzi la topic. Ideea e ca nu e neaparat ca dau lectii, pur si simplu am vazut ca nu e nimeni care sa faca tutoriale si am zis ca macar eu sa incerc. Ideea e ca eu fac asta din placere. Nu ma consider scripter sau ceva. Pur si simplu nu asta e domeniul meu si clar nu castig nimic din asta. In realitate, eu fac altceva.

     

  2. Salut, 

    Caut si eu un mapper cat de cat okay pentru a realiza cateva mape simple.

    Mentionez ca platesc pentru ca nu am timp sa stau in map editor sa fac eu.

    Nota: Daca totul iese bine si ne intelegem, cand voi mai avea nevoie de mape, tu vei fi contactat primul in viitor.

    Cerinta: Inainte de a da un reply sau a-mi da PM, vreau sa vad cel putin o lucrare realizata de tine.

  3. 1. Un textdraw.

    2. O variabila unde sa stochezi suma de bani.

    3. De fiecare data cand cineva primeste bani de la job, plusezi acea variabila cu suma pe care a castigat-o respectivul si totodata updatezi td-ul. (recomand o functie separata)

    4. La final, cu siguranta vei avea nevoie de o verificare (pentru ca vei avea o limta la acel goal).

     

    Acum... in timp ce-ti scriam pasii, mi-au venit vreo doua metode diferite prin care poti sa faci treaba asta. E ceva oricum foarte simplu. 

    Astia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi. Incearca sa faci treaba asta singur, iar daca nu te descurci, posteaza la "Ajutor scripting" si bucuros, te ajut.

  4. 1 hour ago, NighTeN said:

    Acolo arata tick-ul sv-ului nu fps-urile tale.. lasa-te coae lasa-te

    Realizezi ca ai dat reply la un topic vechi de un an si jumatate, nu? In plus, a si specificat ca nu iti arata fps-urile tale. Deci tin sa-ti spun ca tu esti ala prost si ... "Daca taceai, filosof ramaneai".

    "" Azi m-am gandit sa va fac un tutorial cu o comanda /fps care arata tickretul de pe servar stiu ca este o comanda banala dar ii facut pentru incepatorii! ""

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.