Jump to content

sH0zN

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sH0zN

  1. Username: sH0zN Vârstă: 16 Ce recrutezi?: Servicii scripting Ce oferi în schimb: Bani Detalii de contact: Radoo#3273 Alte precizări: -
  2. Username: sH0zN Vârstă: 16 Ce recrutezi?: Scripter Ce oferi în schimb: Plata Detalii de contact: Radoo#3273 Alte precizări:
  3. sH0zN

    Vand gamemode

    Vand gamemode SA:MP care vine alaturi de panel, gamemode-ul este pornit de la HPQ si modificat in mare parte. Cei interesati sa-mi dea PM sa discutam pretul si sa testeze GM-ul
  4. Am o versiune a acestui gamemode cu majoritatea bug-urilor pe care le-am gasit rezolvate, inclusiv asta. Daca vrei sa cumperi da-mi pm.
  5. Salutare, sunt in cautare a cativa beta-testeri pentru a testa un server de SA:MP, oferim grad celor care se implica. Astept PM pe forum.
  6. Ti-am mai dat odata si cand te-am intrebat de portofoliu sau sa-mi arati ceva facut de tine mi-ai dat block, nu-ti mai dau nici o cerere.
  7. Salut Sunt in cautarea unui scripter pentru a imi deschide un server de SA:MP, platesc daca este nevoie dar serviciile pe care le oferiti sa merite a fi platite. CEI CARE STIU CA NU AU TIMP SAU MAI SUNT IN PROIECTE SA NU-MI DEA MESAJ.
  8. Salut! Cumpar gamemode SA:MP in stilul GTA Pro Romania daca are cineva. PM pe forum pentru mai multe detalii.
  9. Salut! Caut un scripter cu experienta si serios care doreste sa se alature intr-un proiect pentru a deschide un server de SA:MP. Detin host mai am sa cumpar domeniu si promovari, lucruri care se vor rezolva odata ce am gasit. Astept PM de la cei care sunt interesati.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.