Jump to content

Catizzz

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Catizzz

  1. catasupercata Sa-mi zici cum te cheama ca sa-ti dau add
  2. Multumesc. Dar chiar am nevoie de ajutor pentru a finaliza acest minigame doarece eu sunt noob cu pawn. Tot ce stiu este sa lucrez in mapedit (semi pro), si tot ceea ce stiu sa fac in pawn este sa adaug masini (StaticVehicle).
  3. Salut. Sunt nou aici. Desi am un server hostat, am nevoie ca cineva sa ma ajute sa fac si eu un minigames numit Sumo. Am nevoie ca acest minigame sa contina uramtoarele comenzi: /sumo si /leave. Daca cineva scrie /sumo (dar jocul este inceput) sa nu poata intra. Inainte de a incepe jocul sa fie un timp cam de 40 de secunde sa aibe ei timp sa intre in joc si sa-i spawneze in masini. Masinile sa se respawneze dupa fiecare terminare a jocului adica random nu mereu aceleasi masini spawnate, ci o alta serie de masini. Vreau ca acest joc sa contina 20 de playerii. Sa nu poata sa iasa din masina in timpul jocului dar daca a iesit sa il dea afara din joc si masina lui sa dispara. Sa nu poata repara masina. Sa nu poata folosi alte comenzi in joc inafara de /leave. Daca cineva il impinge si el cade in apa sa fie dat afara din joc. Sa nu fie cu armele in timpul jocului. masinile sa aiba o viata afisata sus deasupra masinii. Mapa este facuta de mine nu sunt spawnate masini pentru ca nu am stiut sigur daca trebuie sau nu. Va rog seriozitate. URGENT va rog. Nu numai sa ma ajute sa-l fac dar minigameul dar, sa-mi dea si lectii de criptat. Va multumesc. Rog SERIOZITATE!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.