Jump to content

Lumineux

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lumineux's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lumineux

    Ajutor

    Adaugi Cand jucatorul iese din LSPD. Va rog frumos un singur lucru: inainte de a cere ajutor, cititi tot ce gasiti pe samp wiki sau tutoriale peste tot, nu mai cereti sa vi se rezolve problemele, voi nu invatati nimic din asta.
  2. La final ai o greseala gramaticala: "caliatea", in loc de "calitatea". E tare
  3. Astept sa ma contactezi pe skype: lumineux1999.
  4. De fapt, corect e asa: Dar nu il va ajuta cu nimic asta. Postul tau e egal cu zero...
  5. Lumineux

    Problema DMV

    Comanda e perfect normala. Probabil ceea ce iti afecteaza sistemul DMV e in callbacks sau timers. Incearca sa verifici "OnPlayerStateChange" sau "OnPlayerEnterVehicle".
  6. Auto-Login reprezinta conectarea automata. Nu mai e nevoie sa-ti scrii username-ul si parola, pentru ca iti verifica IP-ul. Mi se pare total nefolositor, si probabil si tie, de aceea vrei sa-l dezactivezi. In primul rand, nu ne da GM-ul, pentru ca nu-l vom descarca, deschide si verifica doar pentru a-ti rezolva tie problema. Cel putin eu nu as face asta. De unde stiu ca nu are virusi ? Mai bine posteaza codurile sistemului de login.
  7. Nu-ti voi rezolva problema, pentru ca nu vei intelege nimic. Dar iti voi explica cum functioneaza codul tau. Aceasta conditie verifica daca jucatorul apasa 'ATTACK', mai exact 'Click stanga'. Aici e o problema majora. "TextDrawShowForPlayer" e o functie care iti returneaza valoarea '1' in cazul in care a reusit, si '0' in cazul in care a esuat. Mai pe intelesul tau, "TextDrawShowForPlayer(playerid, DailyInfo[11])" face sa apara TD-ul pe ecranul jucatorului. Daca-l pui intr-o conditie e total aiurea, pentru ca se ruleaza oriunde ar fi. Teoretic, tu nu verifici daca jucatorul are pe ecran TD-ul "DailyInfo", ci i-l pui pe ecran. Poftim ajutor: https://wiki.sa-mp.com/wiki/TextDrawShowForPlayer O alta problema majora. Functia "SelectTextDraw" activeaza cursorul jucatorului pentru a putea selecta un TextDraw. Primul parametru este, asa cum ai scris si tu, id-ul jucatorului. Insa cel de-al doilea parametru nu este un TextDraw, ci o culoare. Poftim ajutor: https://wiki.sa-mp.com/wiki/SelectTextdraw Sper ca ti-am fost de folos. Am incercat sa fiu cat mai explicit. Succes.
  8. Poziţie: ScripterCe servicii pot oferi: Gamemode, update-uri constante, rezolvare BUG-uri, administrare server si website.Alte detalii: Am nevoie de un host pentru server si website. Serverul va fi "Scavenge and Survive, by Southclaw" (limba engleza). Ma puteti contacta prin PM sau la adresa de skype: lumineux1999.
  9. Lumineux

    Problema

    1. Crashdetect trebuie incarcat inaintea tuturor plugin-urilor. Te-ar ajuta mai mult 'nativechecker' decat asta ... 2. Fa update la streamer, sscanf si mysql. Dupa ce faci update, compileaza GM-ul. 3. Unele hosturi nu accepta 'mysql.so', si ai nevoie de 'mysql_static.so', dar nu asta cred ca e problema ta.
  10. "cache_get_field_content_int - invalid datatype " - iti spune ca incerci sa citesti din baza de date un numar, care de fapt nu e numar (e string sau float cel mai probabil) Pentru cealalta eroare imi trebuie codurile cu problema.
  11. Poziţie: ScripterCe servicii pot oferi: Servicii scripting de calitate avansata, seriozitate si maturitate. Detin si Gamemode unic tip RPG.Alte detalii: Accept plata prin transfer bancar, pret negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.