Jump to content

Sheelton

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sheelton

  1. Daca l-ai postat in mai multe locuri nu inseamna ca tu esti creatorul acestui GM. Tu l-ai facut de la 0 cumva?
  2. Sincer sa fiu, pacat ca nu e ce ai scris tu aici. Am stat de ieri de la 10 pana acum si am testat tot GM si lipsesc multe chestii care le zici tu aici.
  3. uita-te in folderul plugin daca ai sscanf.dll
  4. frumos si bug Gm. Doar ca la jot truck 2 cp-uri sunt prea apropiate (in LV) iti ia doar 2-3 secunde sa mergi de la unu la altu. Si o mica problema la /skills iti arata ca mai ai -4 ture pt skill 2 daca ai facut 4 ture daca faci 5 iti arata -5. In rest nu am gasit altceva. Adagat la /gps si unele bussines-uri si e ok.
  5. are bug la multe comenzi de la admini.
  6. Aici aveti GM: http://www.girlshare.ro/3489326674.9 cu tot ce trebuie, Cateva mici bug-uri la comenzi (/setleader /o /setskin /agl) - nu am stat sa le rezolv. Cautai in pawno estemanager si insocuiti numele de acolo cu numele care va logati voi pe server sau cautati Sheelton si schimbati. Atentie!!! Dupa descarcare si dezarhivare s-ar putea ca antivirusul sa va stearga samp-server.exe, cel putin la mine asa face norton, il gaseste ca virus.. toate samp-server.exe le gaseste ca virus. Trebuie sa dezactivati antivirus pana porniti gm (doar in cazul in care va sterge acel fisier - poate la unii nu il sterge)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.