Jump to content

eltAndrei

Membru
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eltAndrei

  1. Acum 57 minute, SiNuS a spus:

    Ce ar trebui sa vedem in aceste ss-uri? In conversatie nimic concret,  inafara de niste discutii in spirit de gluma cu boti lideri, pentru ca in perioada aceea nu se gaseau lideri stabili la unele factiuni, cel care vorbeste despre boti este si cel care ti-a dat ss-urile astea, un fost admin de al nostru care a schimbat tabara si acum e catelusul tau :)). Nu vad sa fie un mesaj clar asa cum spui tu ca stafful sa bage boti. 

    "Obliga playerii sa doneze" .. esti pe bune? Pe orice server exista donatii, nu o sa vina nimeni sa iti puna pistolul la tampla ca sa donezi, e strict alegerea ta, banii tai. Daca vrei sa iti iei putin avans, pentru ca nu il putem numi avantaj, obiectele din donatie se pot obtine si jucand dar intr-un interval mai lung de timp.

    Toate donatiile au mers in promovari, dovada si peakul de 250 on din luna martie-aprilie.

     

    Mi se pare penibil raspunsul tau, eu iti arat clar ca din 30 on aveati 20 boti si tu vii cu niste ss-uri care nu reflecta nimic.

    Vad ca mesajele sunt din luna martie, iti las si eu din luna martie un clip si te las sa imi raspunzi daca aveam nevoie sau nu de aia 4 boti mentionati in conversatie.

     

    Pe cand la 30 on, server deschis de 10 minute, la event participa doar ownerul si scripterul

     

    sa-mp-001.png

     

    treziti-va la realitate baieti si recunoasteti unde gresiti, cu atitudinea asta nu o sa ajungeti departe.

    Nu facea nimeni event doar pentru 2 jucatori. Si eu zic sa terminati si voi si sa ne vedem fiecare de treaba pentru a face ceva. Nu vad rostul acestor certuri! 

  2. Acum 11 minute, zNx[] a spus:

    Am terminat, baftă.

    20210129_220907.jpg

    Va deranjeaza ca n-am acceptat sa-mi oferiti sistemele voastre cu anumite include-uri unde puteau exista si cateva comenzi ascunse? Sau tu nu stii toata discutia si esti dezinformat?  Eu am spus ca nu accept sisteme de la cineva mai ales care au include-uri. Si pentru ca nu am acceptat sistemele lui el dezinformeaza lumea spunand acest lucru? Stiu ce fac iteratorii si la ce se folosesc. Stiu ca pot ajuta la optimizarea serverului si multe altele. Nu incercati sa ma atacati pe mine pentru ca nu va accept sistemele voastre. 

    nabisamp.png

  3. Acum 4 minute, zNx[] a spus:

    De ce șterge-ti mesajele de discord? Intreb pe chatul global de boti si voi șterge-ti mesajele, 100% profesionalism. Dacă cineva greșește nu trebuie sa greșești si tu. Oricum, mi se pare absurd ca sa aveti pinned. Infine, pe lângă toate astea, va folositi de un nume, care a avut succes, iar voi murdăriti acest nume. Stergand mesajele jucătorilor de pe discord, adăugând boti pe server, arată cât profesionalism exista in echipa voastra. Mi-ati sters mesajele de pe discord, aici nu le puteti sterge, cel putin asa cred, dar daca ai bani, vad ca orice se poate. 

    Nu va recomand, profesionalism si dedicare 0. 

     

    Succes in continuare.

    Bine ca ai tu profesionalism.  Chiar sunt curios cand te vei duce scripter undeva sa te vad ce stii ca tot critici pe altii. Si nu ti-a sters nimeni mesajele de pe chat, dar atat stiti sa bagati critici pentru un amarat de joc. 

  4. Acesta este un System de DMV. Am decis sa adaug si proba teoretica pe langa acel traseu pe care il stim cu totii. De asemenea, voiam sa adaug si interior unde sa dai examenul teoretic, dar am renuntat, deoarece este un sistem pe care il folosesti odata la 100 de ore si nu are rost de foarte multe complicatii.

    • Upvote 1
  5. Acum 1 oră, Jipa Sabin a spus:

    Salut, daca exista vreun baiat care ma poate ajuta sa rezolv problema asta :  fatal error 100: cannot read from file: "a_mysql" , m am uitat peste sute de rezolvari, am incercat sa o fac, dar tot nu i dau de cap, daca ma puteti ajuta va rog sa mi raspundeti cu un discord sau fb, orice, multumesc anticipat!!

    nu ai acel include in pawno/include si din cauza aceasta iti arata asa. 

  6. 1 oră în urmă, [El.Capo] a spus:

    E prea urat..
    Incearca sa il faci mai mic, si sa modifici culoarile alea...

    Ideea este faina dar mai trebuie lucrat .
    Bafta!

    Textdraw-ul o sa-l mai modific pe parcurs, deoarece vreau sa fac si anumite sisteme de vouchere care sa pice la anumite evenimente etc... dar m-am bazat mai mult pe ideea sistemului in sine.

  7. Acum 6 ore, nomad socio a spus:

     

    Mersi dar eu chiar asta am intrebat: cum sa creez fisierul .sql. O sa incerc sa gasesc pe cineva sa mi-l faca daca ii ieftin

    pai nu il gasesti in fisierul de unde ai dezarhivat si gamemode-ul respectiv? normal ar trebui sa se afle un fisier .sql. Incearca sa incepi pe un gamemode simplu bazat pe mysql daca vrei sa faci ceva bun de la 0.

  8. Acum 29 minute, nomad socio a spus:

    "xxx"-ul ala e doar un exemplu. Baza de date am primit o de la host si in email spune că sql host e "localhost" sau 127.0.0.1

    Pai intra in baza de date pe care ai primit-o adica in phpmyadmin si urca fisierul .sql din gamemode-ul tau.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.