Jump to content

ImpulsE

Membru
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by ImpulsE

  1. Ai versiunea gresita a plugin-ului, nu fiecare versiune de linux se potriveste cu ce sistem de operare ai pe server.

    https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/releases

    Pe link-ul pe care ti l-am dat mai sus poti alege dintre versiune de Debian8 si CentOS, respectiv Debian8, incearca-le pe toate trei si lasa un reply in topic daca ai reusit sa rezolvi problema sau nu ai gasit versiunea buna pentru sistemul tau de operare de la server.

  2. @Eduard FRT este posibil sa iti faci script care sa detecteze daca jucatorul este in apa, dar pentru asta trebuie sa iti faci un timer sau sa bagi codul in OnPlayerUpdate daca vrei ca sa functioneze mereu, daca ai nevoie de el doar la o comanda este usor, bagi doar o conditie. Daca il faci cu timer sau OPU ai foarte mari sanse sa ai un lag foarte mare pe un server cu multi jucatori.

  3. 3 minutes ago, Mister said:

    Ce lista, lista aia decat? une mai apare si cu ce te ajuta cine sta sa caute serverul tau prin miile de acolo?

    Help and Info
    About Game-mp

    Game-mp is the exclusive provider of game server listings for SA-MP. These listings appear on the Hosted list, seperate from normal public servers. Appearing on a seperate list may increase exposure of a server to potential players. Use of this service is optional and not required in order to run an SA-MP server.

     

    EDIT: si nu sunt mii de servere, sunt doar 296 de servere

  4. On 8/12/2016 at 10:23 AM, Bogdan's said:

    Poti inchide...

     

    Eu rezolv problema aici,dar cine ma ajuta daca toti sunt dupa bani?

    Ti-am zis sa faci ceva sa vedem ce probleme are si zici ca nu te ajuta nimeni ca suntem dupa bani? Eu iti sugerezi sa faci ce ti se zice in topic ca vrem sa te ajutam dar din cate observ tu nu incerci nimic..

  5. Astea nu sunt erori, sunt avertismente care iti zic ca variabila  ZombieSpawns si  globalStats nu sunt folosite, asta nu ar trebui sa iti afecteze deloc felul in care iti merge gamemode-ul pe server, compiler-ul doar iti zice ca ai acele variabile nefolosite sa le stergi daca nu o sa le folosesti fiindca doar consuma memorie.

  6. 57 minutes ago, Pitbul97 said:

    Deci a mers compilat tot dar cand vreau sa scriu apare intruna  chestia de jos pot sa astept si 1 ora ca tot asa zice de ce ?

    
    You have to wait 30 seconds to write again

    Adauga la OnPlayerConnect asta:

    canNewbie[playerid] = 1;

    Fiindca nu aveai voie sa scri pe chat la inceput si asa nu pornea timer-ul, scuze, uitasem sa trec partea asta in pastebin.

    • Upvote 1
  7. 3 minutes ago, PetriCucu said:

    nu merge , acum imi da asta : SQLSTATE[HY000] [2003] Can't connect to MySQL server on '31.220.16.244' (111 "Connection refused")

    Daca ai host trebuie sa iti faci din cpanel remote connection la IP-ul de pe care incerci sa te conectezi daca nu sunt pe aceelasi host baza de date si panel-ul sau gamemode-ul.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.