Jump to content

Gabryel

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gabryel

  1. Salutare cu mapa de craciun cred ca am atins putin limita in server si la sa-mp si la streamer, nu mai sunt multe de facut, ar fi pacat dupa atata munca, mapa sa nu poata fi afisata pe server. Mai exista sanse, solutii de a mai marii putin limita pentru a mai adauga doar cateva obiecte?
  2. Am incercat si asta, nimic, tot asa
  3. Hmmmm daca e gm-ul ala care stiu eu, da ar merita atat, a avut un job fermier mai avansat cumva la o ferma?
  4. Fara suparare dar sunt prea putine comunitati in Romania care sa merite atat si fii sigur ca alea au si alte servere gen cs, cs go, team speak si asa mai departe, gm e original?, fiindca daca e edit inseamna ca tu chiar ne consideri o comunitate de prosti si nu suntem, cel putin nu la nivelul asteptarilor tale.
  5. Salutare si bine v-am gasit, intampin o problema pe partea de mapping, am pus niste lumini de craciun pe cladirea pd, insa cand le bag in gm si pornesc serverul, nu lumineaza toate, decat vreo doua 3, obiectele sunt prezente. Ce as putea face?. mentionez ca am pus deja ultima versiune de streamer, dar degeaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.