Jump to content

RobertJ

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobertJ

  1. Vreau sa spun ca tot jocul mi se vede in 2d.... adica copacii, clasirile, masinile sunt in 2d..... Off este o problema foarte urata si nu stiu cum sa scap de ea
  2. Salut eu acum 4 luni ma lasasem de samp si m-am reapucat insa cand am instalat gta san andreas el mergea in functia 2D.. si nu o pot opri am incercat in setari dar degeaba, am reinstalat jocul de 5 ori din alte locuri dar degeaba... va rog daca stiti raspuns spunetimi , ma doare capul rau cand joc de la 2d , Multumesc !!!
  3. Salut caut raspuns la aceasta intrebare de mult timp dar nu am gasit si m-am gandit ca aici voi primi un raspuns Intrebarea este urmatoarea: eu si un prieten avem un server de samp 0.3z si eu am creat niste ganguri cu o aplicatie dar nu stiu cum sa bag gangurile in gamemodul serverului, va rog frumos daca stiti ajutati-ma ! Multumesc !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.