Jump to content

TimeLine

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TimeLine

  1. TimeLine

    Cerere

    Nu sunt tare-n gura, asa imi e firea sorry daca am suparat pe cineva , puteti da locked. Multumesc, am sa cer ajutor acolo.
  2. TimeLine

    Cerere

    Nu ti-am cerut parerea, am facut aici sa ma ajutati,am reusit sa fac dar dispare dupa cateva minute
  3. Salut am cateva probleme la unele comenzi cum ar fi. 1.Celalalt fondator nu poate da kick nimanui ... nu stiu de ce, dar eu ii pot da kick. 2.Nu pot sa-mi scot liderul prin /makelider idplayer 0, dar celuilalt fondator ii merge. Vor mai urma si altele Mai am inca o problema, ma connectam cu /rcon login parolarcon, reuseam sa ma connectez ca admin scriam /makeadmin numelemeu 6 [ 6 - level admin ] si zice asta - http://imgur.com/r2sIsI9 ce sa fac?
  4. TimeLine

    Cerere

    Salut, as dori urmatoarele lucruri. 1. As dori ca la connectare sa apara pe mijloc un chenar GRI care sa ocupe toata partea de sus a ecranului si in chenarul GRI sa scrie 2.Si as mai dori sa am in dreapta jos pe svr un '' logo '' si sa scrie - Numeplayer // RPG.KRONDZ.COM sau macar sa apara logo-ul cu svr-ul. 3.Si as mai dori sa am un sistem safe-zone in diferite locatii cum ar fi aici - http://prntscr.com/7u849s aici se afla Spawn-ul si as dori sa pun o iconita sau o culoare sa-si dea seama playerii ca acolo este spawn-ul. 4.As dori ca de inceput playerii [ newbie ] sa primeasca level 3 si 1/2kk depinde, am gasit eu acea linie dar mia se luase curentu si nu mai gasesc...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.