Jump to content

kullrapper96

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kullrapper96's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Problema intalnita (descriere): Deci toti cred ca stiti job-ul lui artist de APICULTOR, problema este ca in momentul in care se angajeaza mai multi playeri de ex : eu si un simplu player suntem la job in momentul in care luam miere si o depozitam in momentul in care el da /depune imi creste si mie mierea si banii iar eu nu am dat /depune si cand dai /angajare dupa un timp nu iti mai arata TextDraw-rileEro(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da.
  2. Problema intalnita (descriere): Am un gm gf si vreau sa adaug niste case si adaug in property.cfg coordonatele corespunaztoare si in gm la fel bag coordonatele masini si la new HouseInfo[34][hInfo]; am adaugat cate case am si la new Float:HouseCarSpawns[34][4] = { la fel cate masini si coordonatele masiniEro(area / rile) / warning-(ul / urile): nici o eroare doar ca atunci cand intru pe server casa nu apare..Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da
  3. Problema intalnita (descriere): Deci in pawno editez un filescript si in loc de GivePlayerMoney vreu sa pun GivePlayerCash si nu merge!Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da dar momentan sunt incepator nu stiu prea multe!
  4. Descriere tutorial: Pai as vrea si eu un tutorial in care masinile personale sa nu mai fie pe server in momentul cand un player este deconectat!!
  5. Pai in primul rand nu este flood.. In al doi-lea rand schimba parola de la rcon si nu o mai zi la nimeni !!
  6. Problema intalnita (descriere): Deci am un sv si cand omor pe cineva nu primesc wanted imi da doar You Have Commited A Crime dar nu primesc si wanted Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): 0Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da!! Va rog ajutati-ma sunt nou..
  7. Descriere tutorial: Pai am si eu un server si nu arata cine pe cine omoara adica Daca eu omor pe cineva sa ii arate EX: You Have Killed By ... Va rog ajutati-ma sunt nou.!!
  8. Problema intalnita (descriere):Deci am avut un gm pe 0.3z si acum mi lam pus pe 0.3.7 si nu imi arata skinurile noi adica cand dau /setskin 301 etc. nu merge WRong id ... Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nici o eroareLiniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional):-Ati incercat sa rezolvati singur?: Da va rog ajutati-ma sunt incepaotr!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.