Jump to content

Joie

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Joie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Restabilita suma si bunurile puse spre vânzare!
  2. Pentru ca vreau ca campurile sa fie perfecte. Comanda work https://pastebin.com/950DgfVz + de asta nu vreau sa fie cerc...
  3. Salutare! M-am gandit sa fac un job, totul bine si frumos, jobul este facut insă vreau sa fac ceva mai ”soft” si sa ii fac un perimetru. Gen am creat jobul plantator de arbori, si doresc ca el cand merge in poligonul creat de mine(nu IsPlayerInArea) sa creeze copaci. Stiu chestia aia cu OnPlayerEnterDynamicPoligon insa, eu la work am setat un timer care se repeta si nu functioneaza cu OnPlayerEnterDynamicPoligon Cum pot face sa imi creeze copaci doar in acel poligon(sunt 4 de toate) nu in aria aceea?
  4. Restabilită suma de bani + bunurile puse spre vânzare! NRG-500 vândut! O parte din bani vanduti. Din data de 31 decembrie, vor intra din nou in valabilitate Phoenix-urile si Super-GT-ul. Multumesc celor care cumpara in continuare! Oferta este valabila pana pe 10 ianuarie.
  5. Scuza-ma boss, dar: Esti tepar pentru ca: Din data de 11 decembrie de cand am vazut postul, am stat cu ochii pe panel sa vad a cui este casa 296, insa era tot a unui player de level 12(tu spunand ca ai level 22+) De asemenea, am rugat cativa prieteni sa verifice un cont cu ce ai spus tu, insa nu au gasit nimic. Imi pare rau sa iti spun dar nu te recomand..
  6. Multumesc! Sus cu el! Oferta ramane valabila pana pe 10 Ianuarie!
  7. Salutare! Datorita faptului ca, anul acesta autoritatile au furat startul cu luminitile, si au incceput cu reducerile inca de pe acum, m-am gandit sa reduc si eu preturile la urmatoarele: Bani +50% SUPER-GT VIP -50% Phoenix VIP -50% NRG-500 -25% Adica pe scurt: ve-ti primi dublu bani la achizitionarea pachetului cu bani; NRG-500 este acum 5 euro; Phoenix VIP - 1,5 euro; SUPER-GT VIP - 1,5 euro; De asemenea, daca doriti sa cumparati in cantitati industriale(minim 10euro) va voi da 25,000,000$ BONUS! Astept alte PM-uri, multumesc baiatului care a dorit 50,000,000$ acum 2 zile.
  8. S-a restabilit urmaoarele: Suma de bani; NRG-500 a fost pus spre vanzare din nou; 3 x Super-GT VIP.
  9. S-a rezervat NRG-500+ 15.000.000$ pana pe data de 28 Noiembrie, daca potențialul cumpărător nu va face tranzacția, voi pune din nou spre vânzare NRG-ul, au mai rămas BANII momentan cu care va pot achiziționa bunuri sau vii dau cash. Astept si alte oferte!
  10. Salutare! S-a rezolvat treaba cu @luciano cum am spus revin si cu dovezi tura aceasta.. Poze: https://imgur.com/a/ErjF7p0 Atentie! Sa reactualizat lista, vedeti primul post. De acum incolo o sa postez fiecare tranzactie facuta pentru a nu exista suspiciuni legate de frauda.
  11. Adevarat, nu ma gândeam ca intra pe forum pentru ca e destul de ocupat cu bacul, eu ajung miercuri seară acasa si băiatul daca doreste rezolvam pe cale amiabilă.
  12. Poate sa băgat fratele meu, eu nu prea sunt activ pe aici, de aceea am specificat sa imi trimiteți mesaj. Nu stau eu pentru 10 euro atat timp cat castig pe luna 2000. O sa vorbesc cu el zilele viitoare si voi reveni cu un mesaj in privat cand voi rezolva. Dacă dorești să primesti bunurile in decursul zilei de miercuri voi putea sa ti le trimit.
  13. Ciudat este faptul că nu am discord, iar acea adresa de paypal nu este a mea. Imi pare rau daca ti-ai luat teapa, dar nu am eu nici o vina, trebuia sa astepti pana vei primi bunurile, sunt multi altii care "vand " avere si conturi pe jade, eu sunt serios, daca doresti sa vorbim si ai nevoie te rog sa ma contactezi in privat pentru a stabili o ora cand putem vorbi daca te pot ajuta. PS: Fa reclamație pe Paypal pentru a-ti recupera suma de bani. În următoarele 15 zile voi posta si alte dovezi cu plati si cu trade-uri daca va dori cineva.
  14. Salut! S-a uptatat postul! Va rog sa va uitati peste primul post! Aratami mie o dovada ca sunt tepar.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.