Jump to content

Flaviu11

Membru
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Flaviu11

  1. Acum 4 ore, Fashion a spus:

     

    adevarat, nici eu nu am avut experiente prea bune cu ei, acum vreo 5 ani, dar am auzit ca s-a schimbat ceva, oricum, cel mai bine iti iei un vps, si mai multe ip-uri, un ip la omgserv e 1e + un vps de 10e 

    multumesc pentru sugestii, cer t/c

  2. Buna seara, stimati membrii. Prin intermediul acestui topic, doresc sa recrutez o echipa dornica de ridicare a unui server putin mai "diferit", care speram noi sa fie unul de succes. Serverul va fi unul de tip RPG cu cateva aspecte importante RolePlay, este ceva nou pentru jucatorii romani. Cerintele mele ar fi urmatoarele:

    • varsta minima: 15 ani
    • timp dedicat serverului: minim 2-3 ore
    • dispozitia de a face reclama o data pe zi cate 10-15 minute
    • capacitatea de a lucra in echipa, dar si de a lucra individual cand este cazul

    Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte, te rog sa imi lasi un mesaj in privat, o sa incerc sa raspund in timp util mesajelor.

  3. Buna seara, stimati jucatori. Lucrez de ceva timp pe un gamemode RPG, am vazut ca versiunea beta 0.3dl are noutati si voiam sa stiu daca exista host pentru aceasta versiune (*host pentru a deschide un server, nu pentru teste).
    Printr-o simpla cautare pe google, am gasit doar firma gratuita de hosting Ultra-Host care poate gazdui servere pentru aceasta versiune beta. Astept mai multe pareri / sugestii.

  4. Buna dimineața, stimați membrii. Prin intermediul acestui topic, aș dori să găsesc o persoană matură (+16), cu care să pot deschide o comunitate de durată. Am câteva proiecte de succes în trecut (Godzilla / BlaQed).
    Eu voi aduce câțiva prieteni pentru a se ocupa de forum, respectiv servere / parteneriate, iar eu mă voi ocupa în mare parte de serverul de SA-MP, având experiența necesară pentru ceva de durată. 

    Persoana care se va afilia pentru comunitate va trebui să suporte costurile minime necesare de început, pentru o rulare decentă atât a forumului / panelului, cât și a serverului. Țin să menționez că îmi doresc să fie ceva frumos, pus la punct, ordonat și ca la carte, cu toate acestea având o posibilitate de populare mai mare.

    Vă voi lăsa câteva poze mai vechi cu gamemode-ul, acesta primind de atunci și alte update-uri: 
    https://imgur.com/a/FX4Pcbk

  5. La 16.03.2019 la 14:10, FeVosFeR a spus:

    Pe langa EstiFondator si Admin 7 sa fie Xilescu. Ceva cu strid parca sau user.

    daca ai acel nume, nu este necesar sa ai admin ca sa poti folosi comanda /makeadmin. De exemplu acum te-ai inregistrat cu acel nume si nu ai admin, poti folosi /makeadmin daca numele setat de tine in publicul EstiFondator

  6. Cauta public-ul EstiFondator in gamemode, sterge-l pentru a evita o eventuala greseala si inlocuieste-l cu acesta.

    public EstiFondator(playerid)
    {
    	if(IsPlayerConnected(playerid))
    	{
    		new nume[512];
            GetPlayerName(playerid, nume, sizeof(nume));
            if((strcmp(nume, "Xilescu", true) == 0))
            {
    		    return 1;
    		}
    	}
    	return 0;
    }

     

  7. Acum 2 minute, Mirage a spus:

    Unul diferit, dar jucatorii de astazi aleg unul asemanator cu cele mari pentru a vedea si ei cum este sa administrezi un astfe de server/gm. 

    Prefer ceva unic decat ceva ce exista. 

    exact la fel și eu, totuși am rămas surprins când am văzut că gamemode-urile asemănătoare cu cele mari sunt mult mai căutate decât cele unice sau parțial unice.

  8. La 03.03.2019 la 18:03, Uzzi25_Adev a spus:

    Ba asta , "pufulet" cica da am reclama pe samp ce nu ai tu la colt de strada ba pisat , te fac cand doreste pula ta ma !

    Daca ai GM-uri urcate aici pe forum si te crezi mare scripter, eu zic sa te potolesti ca nu esti interesant deloc. Este a 3-a postare consecutiva unde vad ca te bagi, nici nu stii ce vorbesti si esti si tare in clanta. Calmeaza-te, nu te pune nimeni sa ajuti lumea doar ca sa ii faci ”sclavii” tai.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.