Jump to content

HopaMitica

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HopaMitica

  1. @DCosmin da, dar nu inteleg de ce as folosi alt editor text daca e mai usor sa folosesc pawno?In fine
  2. Contacteaza-ma pe adresa de messenger [email protected] si facem server impreuna.Daca nu ai incredere cu hostul, iti dau tie GameMode-ul(fara PWN) sa-l urci, la fel si la fiecare update adus, pana prinzi incredere.
  3. Am vrut sa-l ajut pentru ca avea initiativa si avea 50-60 de jucatori pe zi, si inca nu stiu cum. Ai dreptate. Sa dispara :)).
  4. Wtf man, de ce as folosi NotePad++ cand pot folosi Pawno?
  5. Salutare.Astazi cautam pe Google comunitati mai slabe, si, din intamplare, am dat de un server cu un fondator copil(are maxim 12 ani) care se crede superior celorlalti.Nu am sa pun public IP-ul serverului, insa, am sa pun publica o conversatie cu acest copil.Eu mi-am oferit serviciile mele de scripting(are 50 de playeri, insa nu stiu cum, el nici nu stie sa scrie corect, dar, in fine) si el ma refuza.Priviti aici: si nu se opreste aici: , si, aici da dovada de "gramatica" pe care o stapanaeste(dupa care spune ca eu am 10 ani) . Ultima poza pentru ca i-am dat Ignore: Serverele care au tipuri de fondator ca acesta, le recomand sa se mai gandeasca odata inainte sa faca un server, si sa invete sa scrie corect. Acest topic are scopul de a vedea ce fel de copii se dau mari fondatori in aceasta tara.Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.