Jump to content

DarkAlexutzu

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarkAlexutzu

  1. Cum pot transfera userele din FileZila in phpmyadmin + biz + house?
  2. Ma refer sa existe un UCP ,fara sa se faca chestia cu -- phpMyAdmin SQL Dump -- version 3.x.x --. Daca ma puteti ajuta cu unul,raman dator.Am asa ceva pentru phpMYAdmin,dar vreau sa transfer "users" din FTP pe phpmyadmin si imi este ca fac o porcarie,asa ca daca iau unul care nu necesita o legatura cu phpmyadmin,doar cu gm-ul este mai usor.
  3. 1.Exista posibilitatea sa se faca un UCP cu conexiune intre FTP si PHP? Am vazut ceva in genul,dar astept parerea vostra/un link de dwl. 2.Pot transforma un GameMode urcat cu users pe ftp ,intr-unul cu users pe phpmyadmins?(am phpmyadmin de la 0ping) Apropo,vreau sa nu se piarda nimic.
  4. Voi incerca metoda ta la update-ul viitor(maine),multumesc.Te anunt daca mai intervine problema. La fel si tie Ath9
  5. Salut! Detin un server de SA-MP,nu am avut probleme,pana acum 2 zile. Daca deschid un filescript in samp,exemplu: /radio , apare un meniu sa imi aleg ce radio si daca de exemplu apas ESC,imi da server closed... Cred ca este de la gamemode.pwn , nu cred ca este de la un fs,deoarece am facut un meniu sa arate /factions cu text 1.LSPD , 2.FBI 3.NG,si daca da ESC cineva ii da server closed. Aveti idee de unde provine aceasta eroare sau ce provoaca sa il dea afara de pe sv?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.