Jump to content

RudMan.

Membru
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RudMan.

  1. Problema intalnita (descriere):Imi baneaza serverul si nu stiu cum, toate banurile se salveaza in samp.ban si nici decum in baza de date. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):- Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):- Imagini / Video (optional):- Ati incercat sa rezolvati singur?: Am adaugat in server.cfg deasupra la rcon_password rcon 0 si tot ma pot loga cu rcon, alta metoda de a scapa de rcon exista, sau cum poate ca cineva sa baneze tot serverul intro secunda deci toti luam ban odata uitati aicia server log. Asta e tot din server.cfg Aveti ideie cum poate face asta?
  2. Salutari Am o problema la server, cineva imi sparge rconul sau nu stiu cum naiba face, chestia ii ca le da odata Server Closed si banurile se salveaza in samp.ban nu in baza de date, aveti vreo ideie ceva, daca se poate anula rconul as dori sa o fac, sau ceva sa nu imi mai deie voie sa se conecteze la rcon/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.