Jump to content

maraciukka

Membru
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

781 profile views

maraciukka's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut, intampin si eu o problema, la eventul minigun si rocket da doar la admin arma, playerilor simplii nu le da cand intra la event, ce pot face? Am rezolvat o data aceasta eroare dar nu am mai jucat de mult timp samp si am uitat. Stiu ca trebuie sa fie n notepad undeva si sa sterg id-ul la minigun si rocket, dar nu il gasesc, ma puteti ajuta?
  2. Problema intalnita (descriere):Deci pe multe servere daca detii masina/masini la deconectare ti le sterg si la conectare ti le da inapoi, acest lucru reduce foarte mult din ping-ul serveruluiEro(area / rile) / warning-(ul / urile): Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): =Imagini / Video (optional):Ati incercat sa rezolvati singur?: Am incercat ceva dar nu mi-a iesit
  3. maraciukka

    ajutor

    imi poti explica cum functioneaza? adica la ce ajuta !
  4. maraciukka

    ajutor

    Salut tuturor ! Intampin si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv ! Deci imi intra un copil, care nu are ce ace si are primit cred vreun program de floode de poamana si imid a warning la tot sv si crash, nici nu apuci sa te conectezi si iti da crash ! Cine ma poate ajuta? PS: Folosesc 3 anti-flood-uri si degeaba !
  5. Salut, cine ma poate ajuta si pe mine cu comanda /getgift? sau /giftbox ! Deci vreau in felul urmator sa fie cu random, stiti voi Premiu 1, 2, 3 etc... ! La primul sa dea de exemplu rp la al doilea sa de bani si tot asa ! Si aceasta comanda sa poata fi folosita la fiecare 2 ore !
  6. @NoNamed ma poti ajuta tu sa il pun? Pentru ca eu nu am experienta necesara ! Multumesc!
  7. Salut, ma tot infrunt cu o problema, cand intru pe server imi zice ca sv este full, daca astept un timp ma conecteaza si imi da id 34 de exemplu chiar daca sunt primul pe sv si ar trebuii sa imi dea id 0 ! Am trimis sesizare celor de la 0ping si mi-au zis sa ma uit putin aici http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=551128 Ma puteti ajuta uitandu-va putin aici? V-a multumesc mult!
  8. maraciukka

    Ajutor!

    http://www.girlshare.ro/34689707.8 Uite aici ti-am facut rar la torrent ! Succes te astept pe sv meu !
  9. Multumesc, mi-a fost de ajutor!
  10. maraciukka

    Ajutor

    Problema intalnita (descriere):Am si eu o problema, cand intra un player intr-un vehicul vreau sa ii trimeata doar lui un mesaj, nu si celui care da G ! Ma puteti ajuta?Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Deci am incercat sa ii arate playerului cand intra intr-un vehicul dar ii arata si celui care da G public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"{2F991A}Press {CC0000}2 {2F991A}for starting/stop engine"); Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?: Da am incercat sa pun acel script dar arata si celui care da g si eu vreau sa arate doar conducatorului principal!
  11. Pai si nustiu cum sa fac....cand playerul se urca in masina sa ii apara acel text fiindca ii apare si celui care da G !
  12. maraciukka

    Problema

    Am si eu o problema, cand intra un player intr-un vehicul vreau sa ii trimeata doar lui un mesaj, nu si celui care da G ! Ma puteti ajuta? public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"{2F991A}Press {CC0000}2 {2F991A}for starting/stop engine");
  13. Mai am o singura rugaminte, cine ma poate ajuta cu un fs engine sistem? Pe toate forumurile sunt in alta limba si nu sunt pe plac ! Multumesc !
  14. Multumesc, mi-a fost de ajutor !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.