Jump to content

Jeleu

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Jeleu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. a mers, partial, a trebuit sa modific ceva, dar mersi mult!
  2. Problemă întâlnită (descriere): Am acut un job trucker frumos, si de ceva imp ma chinui sa fac ca la /rac sa nu se respawneze si remorca de la camioane insa nu reusesc nici cum. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu imi da nici o eroare si nici un warnning cand dau complie doar ca nu functioneaza, intru pe server si dau /rac, se respawneaza si remorcile. Liniile de cod / sursa / script-ul: [pawn]if(strcmp(cmd, "/respawnallcars", true) == 0 || strcmp(cmd, "/rac", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "* Nu ai acces la aceasta comanda!"); return 1; } new bool:unwanted[CAR_AMOUNT]; new str[128]; GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); format(str, sizeof(str), "Toate vehiculele de pe server au fost respawnate de catre administrator {87CEFA}%s{FFFFFF}!", sendername); SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, str); for(new player=0; player { if(IsPlayerInAnyVehicle(player)) { unwanted[GetPlayerVehicleID(player)]=true; } } for(new car = 0; car <= 260; car++) { if(!unwanted[car]) SetVehicleToRespawn(car); } for(new car = 264; car <= 350; car++) { if(!unwanted[car]) SetVehicleToRespawn(car); } } return 1; }[/pawn];> Imagini / Video (optional): Nu e nevoie. Aţi încercat să rezolvaţi singur?: Da am incercat, am definit remorcile tot le-am pus la /rac dar inzadar am incercat sa folosesc codul IsAttachedTrailerToVehicle, dar tot nimic. Daca ar putea cineva sa ma ajute, as fi recunoscator.
  3. Problemă întâlnită (descriere): Am un GameMode si azi am pus o scena frumoasa si amzis sa pun un radio acolo ca sa se party-uri si altele pe server, insa nu prea stiu cum. Mam uitat si pe net la alte tutoriale dar nu am gasit ceva foarte folositor. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - Liniile de cod / sursa / script-ul: PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "http://asculta.radiotaraf.com:7100/", 182.8000000,-1845.1200000,3.3000000, 40, 1); Imagini / Video (optional): Nu e neaprat nevoie, doar ca o data ce intru pe server..imi apare acel scris cu verde cum ca a pornit o muzica si da este radioul ce l-am pus la scena doar ca se aude doar cand intru in zona cu scena si eu vreau ca doar atunci sa se activeze radioul cand intri inzona cu scena si sa si dezactiveze, adica atunci cand te apropii de scena sa iti apra acel scris de la Streamer cum ca o muzica/radio a inceput sa cante... Aţi încercat să rezolvaţi singur?: Da, dar inzadar...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.