Jump to content

DiabolikJ4Fun

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DiabolikJ4Fun

  1. Deci, ma poate ajuta careva sa-mi faca si mie acele modificari ??
  2. Foloseste https://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=31&t=78447 Sigur vei reusi , instaleazal da-i calea la San Andreas instalat si in el ve-i gasi map editor cu toate elementele din San Andreas !
  3. Am inteles , daca gasesti rezolvarea sa o lasi aici pentru mine si altii care au acesta problema , pana atunci testeaza cele 2 FS date de mine !
  4. Salut, aceeasi problema o am si eu , dar eu stiu de la ce pleaca acea problema , este din pawn acolo ai un speed si fuel si tu incerci sa bagi banuiesc un File Script banuiesc si acela din Pwn si cel din FS se bat cap in cap, doar la Fuel si nu-ti indica Fuelul . Rezolvarea nu am gasit-o nici eu , dar poftim Fs-urile folosite de mine ! FS1: http://www.samp-pawno.ru/load/samp_skachat/filterscripts/fs_speedometer_by_shawn_miller/6-1-0-419 facut de Nemti dar in Eng ! Fs2: http://www.girlshare.ro/33847622.6 si acesta este frumos , primu inregistreaza si km , testeazale pe am2 si zi aici daca merg !
  5. Salut , am gasit un speedometru pe internet si as dori sa-l schimb ,aici ave-ti link-ul de Download http://www.samp-pawno.ru/load/samp_skachat/filterscripts/fs_speedometer_by_shawn_miller/6-1-0-419 ,este FS. -as dori urmatoarele elemente ,exact ca in acesta poza facuta de mine: http://imgur.com/f7gtAJH -si acel chenar/box Negru sa fie Transparent daca se poate ! PS: Scuze daca am postat gresit , dar nu am stiut la ce categorie sa-l incadrez ! PS2: In gm-ul care doresc sa-l pun am deja un speed + fuel si daca se poate sa face-ti o functie de Inlocuire/update ceva , doarece nu pot sa scot din pawno acele 2 elemente , am incercat si-mi da erori multe ! Ps3: Acel speed + fuel din pawno are functia de /engine si /refuell bune , acestea as dori sa ramana ! LE:Nu pot sa postez in accea sectiune , nu ma incadrez in acel model de postare , daca poti sa ma aju-ti, ajuta-ma aici si voi posta produsul final la PLuginuri daca doresti desigur , daca nu al voi pastra pentru mine si tine desigur .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.