Jump to content

EquiNoxAdv

V.I.P
  • Posts

    720
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Status Replies posted by EquiNoxAdv

  1. Hello Good day My Friend how to run this server file of yours i didnt see samp server files image.png.1052abab8973d083faf8754b817e204a.png how

    1. EquiNoxAdv

      EquiNoxAdv

      key: aoMzJcMcXbaFvecEa6YfQ3sZwnfsuetv-sggNwHKQG0

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. Hello Good day My Friend how to run this server file of yours i didnt see samp server files image.png.1052abab8973d083faf8754b817e204a.png how

    1. EquiNoxAdv

      EquiNoxAdv

      Sorry man, take this: https://mega.nz/#!u7gTkaQR!aoMzJcMcXbaFvecEa6YfQ3sZwnfsuetv-sggNwHKQG0

    2. (See 3 other replies to this status update)

  3. Mersul pe jos intr-un cazinou, pentru prima data este descurajator. Cu atat de multe jocuri care te cheama intr-o multitudine de directii, gasirea dreapta poate fi o provocare. Dar niciodata nu m-am ferit de o provocare, astfel incat sa ma ajute sa navighez drumul in aceste cazino-uri online, iata un ghid care se potriveste cu tipul de experienta pe care trebuie s-o ai atunci cand vrei sa joci la cazino.

    Indreapta-te catre masinutele cu sloturi. Acestea sunt incarcate cu caracteristici distractive, cum ar fi mini-jocuri, runde bonus si rotiri gratuite. Gaseste o tema care iti place si incepe joaca. Cand rolele se opresc, vei sti daca ai castigat niste bani. Variantele cu 3-role sunt usor de urmarit, in timp ce omologii lor cu 5-tambururi ofera mai multe senzatii tari.


    IPB Imagine


    Sectiunea noastra de video poker i-ar placea si celui mai infocat fan Texas Hold'em. Fiecare runda iti da o mana dintr-un singur pachet de carti; iti alegi ce carti vrei sa pastrezi si pe care sa le schimbi. Nu exista nici un adversar; in scopul de a castiga o plata, aveti nevoie de o mana minima. De exemplu, Jacks sau mai bine necesita cel putin o pereche de Jacks pentru a declansa o victorie. Insa mie imi plac acele jocuri aparate gratis pe care le joc atunci cand ma plictisesc.

    1. EquiNoxAdv

      EquiNoxAdv

      alba neagra aveti?

  4. Salut ma poti ajuta si pe mine la o problema legata de SaMP?

     

    1. EquiNoxAdv

      EquiNoxAdv

      M-am lasat de scripting. Incearca la ajutor.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.