Jump to content

Ezeq

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ezeq

  1. Salut, am o problemă cred că destul de simplă dar destul de grea în același timp. Mi se tot restartează serverul dar nu înțeleg de ce, ultima dată când mi s-a restartat a fost după comanda /buyhouse, am înțeles că e ceva scriptfiles dar nu înțeleg de unde... În consolă îmi apar chestiile ăstea: Mă poate ajuta cineva?
  2. Ezeq

    Rcon login

    De ce atunci când mă loghez cu rcon mi se închide serverul? Dau /rcon login parolă și peste 3-4 secunde se oprește serverul de tot.
  3. Recrutez; ajutor cu care pot face un server de samp, modul godfather. Ce poti să oferi: încredere Ce ai nevoie de la persoană: să fie alături de mine pe întregul parcurs al proiectului. Metode de contact: deniss.dn pe skype sau [email protected], sau, chiar pm Altele: modul va pleca de la un godfather simplu, îl voi scripta eu cap-coadă, nu va fi un godfather în adevăratul sens al cuvântului, va tinde foarte mult spre un rpg/rp, mai multe detalii în contact, cumpăr și domeniu dacă e necesar, host și orice va mai fi nevoie.
  4. 1. Problema este de la JunkBuster, schimbă JunkBuster-ul din fișiere. 2. Uită-te la OnPlayerText trebuie să ai ceva legat de toupper șterge toată linia gen result[0] = toupper(result[0]);
  5. Nimic special înafară cel de la standul cu pizza/burger.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.