Jump to content

cAp00Ne

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

cAp00Ne last won the day on August 19 2014

cAp00Ne had the most liked content!

cAp00Ne's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pretul la benzina se modifica prin SBizz-ul de benzina de la server adica ce ai aratat tu acolo in poza se pare ca e sbizz-ul cu numarul 3.
  2. Buna Ziua SA-MP.RO , mam decis sa postez Gamemod-ul la care am lucrat 2 luni de zile deoarece am auzit si am vazut ca multi fac bani pe urma lui .Precizez ca am pornit de la GM-ul BLOWN . Sper sa va bucurati de el cat mai mult eu am inceput de 1 luna sa imi fac propriul GM sper sa il termin in cateva luni. Din cate stiu Gm-ul acsta are Bug la sistemul de dealership dar cine vrea sa isi faca un server cu acest GM ii recomand sa schimbe dealershipul. Factiunile serverului: Politia Romana Serviciul Roman de informati Armata Romana SMURD Rromii Taxi Hitman Agency Remorcari auto Grove Street Ballas Gang Yakuza Family HeadHunterz Guvern Are sistem de /gratar si sistem de evadare din jail facute de mine in totalitate . Hq-urile sunt schimbate in totalitate, toate masinile factiunilor/joburilor au fost scazute la un numar mai mic ca erau peste 600 de masini ale serverului. Job de macelar si transporter de carne facute de mine in totalitate si unele joburi editate de mine sa fie cat mai Role-play. Acest Gm a fost si pe fastcs/lowstrike/webcs/cs1 Aveti si aici o descriere cu poze cat de cat cu serverul : Cine va lu-a acest GM il rog sa de-a +1. Multumesc. Baza de date o aveti in folderul cu GM-UL. LINK DE DOWLOAND: http://www.girlshare.ro/33861521.1 LINK VIRUSTOTAL: https://www.virustotal.com/ro/file/91dccf7f394c61d6c917096f87b3f43d2e484acd5ca81abdb15a23111d9e62b5/analysis/1408355645/ Credite: Coca_Cola George12 si toti ceii care au contribuit la GM-ul BLOWN deoarece in GM e doar George12 trecut .
  3. cAp00Ne

    Noul Cartier

    Frumos bravo . 4/5
  4. Salut. Imi putetii spune ce id are obiectul acela albastru din poza? http://imgur.com/zVKVb3l Multumesc.
  5. Salut. Vreau si eu un tutorial in care sa pot sterge textura aceea cu Vinewood si sa creez alta cu alt nume. Sau daca se poate asa ceva?
  6. Salut. Vreau si eu un tutorial cum pot sa fac niste buti o.3x pe 0.3z? Multumesc.
  7. Nume:Florin Cristian Nume tutorial:Tutorial masini factiuni. Descriere:Salut am o problema cu masinile de la factiuni nu le pot conduce nici cand sunt in factiunea respectiva. Vreau si eu va rog frumos daca se poate un tutorial pentru rezolvarea acesteii probleme. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.