Jump to content

Yugao

Membru
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yugao

  1. Eu zic sa ascultam muzica asta : 

    Si sa ne calmam ca nu o sa mai tina mult sa-mp pentru ca apar o multime de jocuri mult mai bune si numarul de playeri scade pe zi ce trece asa cum majoritatea joaca lol acum... so.. nu mai tine prea mult sa-mp

     

  2. Mersi chiar aveam nevoie ca sistemul meu de la factiune pornea cand te urcai in masina si se oprea cand ieseai asa e plimba aximetristul ca vroia si lua mai mult. 10/10 :D dar linku nu merge il poti uploada in alta parte?

  3. Nick:Trinity

    Intrebare: Este vreun include gen youtube streamer dar pentru videouri?Adica sa pun linkul si sa scriu in script id-ul obiectului pe care sa apara video-ul si coordonatele sau sa fie sub forma de textdraw?

    Erori / warnings:-

    Lini/script:-

    Ai incercat sa rezolvi singur ?:-

  4. Nick:Trinity

    Problema:Am un lant de dialoguri in sistemul de admin si DIALOG_FULLNAME blocheaza lantul(merg toate dialogurile pana la dialogul fullname inclusiv el) am scos dialogul fullname si am testat fara el si a mers dar pana la DIALOG_VARSTA(inclusiv dialog_varsta).

    La dialog varsta aceeasi problema ca la DIALOG_FULLNAME nu ma duce la urmatorul dialog.

    Erori / warnings: -

    Lini/script:

    In caz ca e nevoie de tot scriptul este aici : http://pastebin.com/aqMmibrw

    Daca nu e nevoie de tot atunci aici este ondialogresponse de la inceput pana la ultimul dialog din lantul de dialoguri:http://pastebin.com/EgU2uaFp

    Ai incercat sa rezolvi singur ?:Am incercat dar n-am reusit

  5. Nu la asta ma refeream m-am apucat sa-mi fac propriul gamemode :) si pana acum am facut sistemul de inregistrare si ca pe toate serverele roleplay vreau sa-mi dea niste bani dupa ce m-am inregistrat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.