Jump to content

Armyw0w

Membru
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Armyw0w

  1. personal nu ii cunosc sau ceva, tin minte ca pe atunci il ajutam pe mihai cu serverul si gasisem pe forum video-ul ala, si l-am salvat, stiam ca la un moment dat o sa-l stearga autorul, l-am salvat insa nu stiu de ce l-am pus pe public :))

  2. On 1/16/2017 at 6:58 PM, Джо said:

    Salutare.

    Deci... Sa va spun o poveste super faina.

    Este vorba despre un scripter serios si despre un copil frustrat...

    In primul rand, ii dau add pe skype domnului @robert_senpai care ''Cauta scripter serios''.

    In prima faza mi-a acceptat, am vorbit si am ajuns la o anumita intelegere, eu ii fac un script (Sistem de licitatii pentru bizuri si case) iar el imi va da 20 euro pe paysafe.

    In prima faza nu mi-a convenit, pentru ca eu nu am ce face cu psf, insa am descoperit un site ''din auzite'' in care poti face exchange.

    Totul bine si frumos, ii spun lui mr @robert_senpai sa imi dea codul sa vad daca se poate face tranzactia ca sa ma pot apuca de lucru.

    Dupa care primesc o frumoasa si scumpa poezie, dedicata mamei sale (cred).

    Sincer nu inteleg de ce exista astfel de specimene pe Terra, eu lucrez contra-cost, am spus-o si o mai spun, imi place sa lucrez dinamic si cu profesionalism.

    Si inainte sa imi trimita scumpa poezie pe care o sa o vedeti mai jos, l-am mai ajutat cu o chestie si anume ca domnul scripter, nu stia de ce ii apare in aceeasi linie 2 factiuni (ii era greu sa puna \n) si pe langa asta ma freca si la icre sa il ajut ''macar cu asta''.

    Eh in fine, eu nu am iesit in mare pagupa pentru ca nici nu m-am apucat de lucru, drept fiind faptul ca userul si-a luat report pe skype+ un minunat post pe sa-mp.ro.

    In concluzie, rog administratia sa isi faca treaba pentru ca nu suport astfel de ''gaze'' in comunitate si de tepari.

    Multumesc anticipat.

    http://imgur.com/a/gvS1d

    PS: In 5 minute daca vreau aflu unde stai strada apartamentul si numarul, ai grija ca internetul nu mai este ce era acum 20 de ani sa poti injura ca prostul.

     

    si daca aflii ce? si pokie stia unde stau si n-a avut tupeu sa calce pe la mine.

    rai sunteti pe internet ma

  3. 2 hours ago, DaEdRiC-FoX said:

    toti zic ca moare samp.ul curand , dar eu pun pariu cu cine vrea, ca nu va muri prea curand ;)

    =)))) ma amuzi, ai invatat si tu putina programare si acum crezi ca nu o sa moara =))? esti amuzant

    • Upvote 1
  4. 1 hour ago, Tud0r. said:

    Nu poti folosi deoarece Shad0w are o versiune veche de MySQL:))))))))))))))))))))))

    Ca host sunt buni, dar ca suport sunt ff de cacat.

    Cea mai buna firma dupa parerea mea e toolz

    shad0w e mai prost, daca il ducea capul isi facea un script care sa-i converteasca query-urile cu regex, da el e cel mai boon din tara, sal shadow.

  5. Stiu ca majoritatea cand incep un site sau un proiect, nu stiu sa-si structureze site-ul, ajung la o mare dezordine si chiar deoptimizare.

    am facut un exemplu de cum ar trebuii sa-ti incepi proiectul php, am plecat de la ideea sa lucrez cu OOP, initial incarc clasa principala, iar in clasa principala trebuie sa coordonez tot, bineinteles exemplul meu e unul mic, dar teoretic in clasa Application trebuie sa se intample tot, prelucrarea datelor si se ajunge pana la printarea lor, aici fiecare cum vrea, e bine sa va faceti o clasa Template si de acolo va jucati cu tot.

    am plecat cu SEO, am ales sa folosesc o idee mai practica, mai utila, sa iau link-ul, sa vad pana unde exista un folder, sa verific daca ultimul index la url este cumva un folder sau un fisier, iar o data ce-mi acceseaza fisierul sa deosebesc informatiile in + (de ex /pagina/folder/profile/id/2/, ce e cu bold o sa iasa in array sub forma de ['id', 2])

    dupa ce preiau datele URL, ma duc spre crearea obiectului, am ales sa ma folosesc tot de clase, deoarece un include pe acolo nu-mi placea si nici nu era ok (d.p.m.d.v).

    => ca fiecare fisier are clasa lui proprie, unde fiecare clasa isi incarca ceea ce are nevoie, de ex o pagina are mai multe de mai multe clase, alta pagina de mai putine, prin asta am evitat incarcarea mai multor clase fara rost.

     

    iar din exemplul asta, daca aveti cunostinte despre PHP si OOP va puteti juca frumos.

    https://github.com/Armyw0w/PHPExampleProject

     

    have fun!

    • Upvote 1
  6. 13 hours ago, Tud0r. said:

    e adevarat ce zic, dar faza cu lucruri dinamice nu se merita deoarece incarca baza de date aiurea.

    baza de date e facuta sa lucreze cu mii de date, poti extrage mii de randuri in mai putin de o secunda.

  7. chestia asta cu include-urile.. e mai mult asa.. estetic.

    mie mi-ar placea ideea de dinamic, factiuni, masini, tot, ramane gamemode-ul mai golut si mai organizat.

     

  8. la majoritatea bancilor acum poti sa faci carduri bancare cu acordul tutorului, vine, semneaza un act si gata.

    numai ca trebuie sa discutati cu acea banca, deoarece trebuie sa le spuneti ca vreti sa folositi tranzactii online, si ei o sa trebuiasca sa va activeze ceva la card, dupa e gata de folosinta.

    acum ceva timp asa era, trebuia sa ai 18 ani ca sa ai card, de cativa ani s-a schimbat treaba.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.