Jump to content

KillAllz

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KillAllz

  1. Ideea este ca, sunt acolo casele, doar ca nu apare iconita
  2. Salutare! Am doua probleme la house system-ul serverului: 1) Am creeat case si totul a fost ok si pare ca de la un anumit numar nu mai apar icon-urile din fata casei, dar comenzile le pot da.. 2) Cand dau /edithouse merge sa schimb totul, mai putin level-ul necesar de cumparare al casei nu se schimba, se vede ca se reseteaza dar nu se schimba... in rest, pretul si descrierea nu au probleme, ma gandesc ca poate e doar un bug vizual.. nu stiu Daca ma puteti ajuta va rog! multumesc!
  3. Salutare, Totul a mers ok, serverul nu a avut probleme pana cand am incercat sa il deschid astazi si mi-a aratat in consola: si nu prea stiu cum as putea sa rezolv. Daca ma poate ajuta cineva va rog, multumesc!
  4. Nume: KillAllz | Alex Nume tutorial: Masini personale Descriere: M-am apucat de un server si avea un sistem de masini personale mai vechi care aparent s-a buguit.. adica cand dau /v park se spawneaza in camp masina etc... Si as vrea sa il schimb cu unul nou dar nu stiu cum sa il scot pe cel vechi din gm si ce trebuie sa caut Si daca se poate sa imi explicati cum fac si un showroom gen un magazin de masini unde e un checkpoint cu /buyveh sau ceva de genul la care lumea poate merge sa cumpere masini si sa se spawneze masina in fata, iar adminii sa il poata inchide cu o comanda cand sunt prea multe masini pe server , o comanda simpla /stopbuyveh sau ceva de genul.. stiu ca cer cam multe si grele .. dar nu prea ma descurc. Va multumesc mult!
  5. De unde incepe ca l-am bagat si nu gasesc :|
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.