Jump to content

kamikazee

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

kamikazee's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Aici la codul tau cuma dica codul ce trebuie sa pun comanda sau ce?
  2. Asa e bn cum am facut sau mai trebuie sa adaug cv? imi spuneti voi ce mai trebuie aduaugat dac anu e bine? if(strcmp(cmdtext, "/makeadmin", true ) == 0 ) if(IsPlayerAdmin[ playerid ] [ P_LEVEL ] < 1339 ) return 1; E bine sau trebuie facut altfel? va rog spunetimi cum trebuie facut. Multumesc!
  3. nu gasesc CMD:...(playerid,params[]) in gm cum sa fac sa il gasesc?
  4. deci atata trebuie sa scriu pentur o comanda? o.O cam mult dar tot nu mi-ati rapsuns la intrebarea: Pe care linie trebuie pusa comanda, sau merge pe ori ce linie? Te rog daca imi poti raspunde la intrebarea asta ar fi super.
  5. Va rog imi spuneti la care linie trebuiesc puse comenzile de admin? Sau merg puse pe ori ce linie? Va rog sa imi raspunedeti. Multumesc anticipat dau +1 respect de la mn
  6. multumesc dar tot nu stiu la ce nr de linie trebuie pusa va rog imi puteti spune? Sau nu conteaza unde le pun?Merg ori unde?
  7. k ms dar care va fi comanda de ex /makeadmin cum o pun in continutul pe care mi l-ai dat tu si la ce linie trebuie postate? linia 1, 2, 3, ..., 467, ...? te rog s imi dai linia cum trebuie pusa in gamemod si la ce linie trebuie pusa... Multumesc
  8. Cum pot pune comenzile specifice adminilor de la rakn1 la 1339 adica Owner, sa pun comenzile de exemplu: /makeadmin sau /mute sau /setheal si toate car emai sunt? va rog sa ma ajutati ca am si eu un server de STUNT aproape gata asta mai e singura problema cu care ma cofrunt. Va rog sa ma ajutati daca stiti si se poate.
  9. Salut sunt nou in aceasta comunitate as vrea daca se poate si stiti sa ma ajutati cu o problema. De curand am un srv de stunt, nu este gm meu e doar copiat si nu are comenzile de admin de ex: /makeadmin sau /goto sau /gethere spune ca nu am autorizatie sa le folosesc, ma loghez ca admin /rcon login [parola] apoi incerc iar si spune ca nu exista pe server comanda... Imi puteti s[une ce trebuie sa modific in GameMod ca, comenzile respective si altele sa functioneze? Va rog sa ma ajutati.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.