BossDeBoss Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Buna am si eu un mic server!Suntem vro 10 care jucam pe el.Nu e hostat,asa ca deschid samp-server ,intru in game si dupa ce intru mi se inchide(samp-server).Nici nu imi apare chestia de logare.De ce se inchide ?? :shocked: :shocked:
[XSS]MaxXx Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Arata-ne ce iti apare in server-log.txt si server.cfg.Eventual uitate la "OnPlayerConnect" si vezi daca gasesti ceva ciudat ce ti-ar putea inchide server-ul .Fara prea multe detalii nu te putem ajuta sa iti rezolvi problema.
alexandruui Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Tpt asa am avut si eu o problema :grin: incearca sa vezi sa nu ai vreun warninng sau eroare prin GM sau FS .. totusi aratane ce scrie in "server_log" [glow=red,2,300]DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII VA ROG SA MA CONTACTATI !![/glow]
HuZuM Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ti se inchide deoarece iti da erori la compilare,incearca sa nu mai ai erori,si dupa va merge.
Question
BossDeBoss
Buna am si eu un mic server!Suntem vro 10 care jucam pe el.Nu e hostat,asa ca deschid samp-server ,intru in game si dupa ce intru mi se inchide(samp-server).Nici nu imi apare chestia de logare.De ce se inchide ?? :shocked: :shocked:
3 answers to this question
Recommended Posts