Jump to content
  • 0

Nu arata pick up la properties

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

Guest farse
Posted

Folosesti alte mapicon-uri?Dai un complie si mai incearca o data haha.gif

Posted

de ce razi ? :|

Si ,

ma mir cum de nai zis "

NAI POSTAT UNDE TREBUIE,
MUTAT LA PROBLEME GOD FATHER " 

DA'  SA NICI NU ZICI ASTA

qdbjz10.png

Posted

Am o intrebare: Tu stii ceva in scripting? Daca nu, lasa-te de asta.

@ Degeaba vorbesti ca un cocalar, pe stilul asta folosind cuvinte de genu': 'jmeker' si altele.

@@ Nu-ti dai seama ca faci un spam cam mare ? Ai peste ~ 10 topicuri pe pagina asta cred.

Posted

Si daca am 10 topicuri ce?  Scrie "aici poti cere ajutor in domeniu de scripting"  si eu asta fac  .  Da hai lasa sa nu ne mai certam . si nu ma mai fa cocalar,da? Nam voie Sa scriu ceva ca zice asta cas cocalar.                 

qdbjz10.png

Posted

cred ca stiu de ce nu iti apar pickupurile ...

probabil folosesti tot acel pawno vechi de la 0.2x...

asa mi sa intamplat si mie cand dadeam compile cu pawno vechi la modurile care le puneam pe 0.3a

deci incearca sa intri pe www.sa-mp.com dai la download downloadezi acel server "Windows bla bla" si acolo gasesti pawno bun :> incearca sa ii dai compile la gm-urile,fs-urile tale cu acel pawno ;):D

Daca intrebi pe forumul de la sa-mp.com tot acelas lucru o sa iti zica  ;D stiu din propria experienta  ;D

tLYRl.gif
Posted

cred ca stiu de ce nu iti apar pickupurile ...

probabil folosesti tot acel pawno vechi de la 0.2x...

asa mi sa intamplat si mie cand dadeam compile cu pawno vechi la modurile care le puneam pe 0.3a

deci incearca sa intri pe www.sa-mp.com dai la download downloadezi acel server "Windows bla bla" si acolo gasesti pawno bun :> incearca sa ii dai compile la gm-urile,fs-urile tale cu acel pawno Wink Cheesy 

bine ,o sa incerc

multumesc

qdbjz10.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.