NeO Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Buna ;DAm descarcat de aici Property System by sandra : http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=61588.0 <= de aiciam facut tot ..dar in joc apare pe mapa aia mica (din colt) stiti voi....arata pickupul (casuta verde) dar pe mapa adevarata("in realitate") nu o arata....... multumesc
Guest farse Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Folosesti alte mapicon-uri?Dai un complie si mai incearca o data
NeO Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 de ce razi ? :| Si , ma mir cum de nai zis " NAI POSTAT UNDE TREBUIE, MUTAT LA PROBLEME GOD FATHER " DA' SA NICI NU ZICI ASTA
Razvann Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Am o intrebare: Tu stii ceva in scripting? Daca nu, lasa-te de asta.@ Degeaba vorbesti ca un cocalar, pe stilul asta folosind cuvinte de genu': 'jmeker' si altele.@@ Nu-ti dai seama ca faci un spam cam mare ? Ai peste ~ 10 topicuri pe pagina asta cred.
NeO Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Si daca am 10 topicuri ce? Scrie "aici poti cere ajutor in domeniu de scripting" si eu asta fac . Da hai lasa sa nu ne mai certam . si nu ma mai fa cocalar,da? Nam voie Sa scriu ceva ca zice asta cas cocalar.
[RSS]RuNix Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 cred ca stiu de ce nu iti apar pickupurile ...probabil folosesti tot acel pawno vechi de la 0.2x...asa mi sa intamplat si mie cand dadeam compile cu pawno vechi la modurile care le puneam pe 0.3adeci incearca sa intri pe www.sa-mp.com dai la download downloadezi acel server "Windows bla bla" si acolo gasesti pawno bun :> incearca sa ii dai compile la gm-urile,fs-urile tale cu acel pawno Daca intrebi pe forumul de la sa-mp.com tot acelas lucru o sa iti zica ;D stiu din propria experienta ;D
NeO Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 cred ca stiu de ce nu iti apar pickupurile ...probabil folosesti tot acel pawno vechi de la 0.2x...asa mi sa intamplat si mie cand dadeam compile cu pawno vechi la modurile care le puneam pe 0.3adeci incearca sa intri pe www.sa-mp.com dai la download downloadezi acel server "Windows bla bla" si acolo gasesti pawno bun :> incearca sa ii dai compile la gm-urile,fs-urile tale cu acel pawno Wink Cheesy bine ,o sa incercmultumesc
Question
NeO
Buna ;D
Am descarcat de aici Property System by sandra : http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=61588.0 <= de aici
am facut tot ..
dar in joc apare pe mapa aia mica (din colt) stiti voi....arata pickupul (casuta verde) dar pe mapa adevarata("in realitate") nu o arata.......
multumesc
8 answers to this question
Recommended Posts