Guest radu483 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 salutare!cand dau compile la un srv zice:cannot read forum ,,utils"..dc?chestia ciudata e ca un timp a mers sa ii dau compile la srv..dar acuma de ce nu mai merge?va rog ajutati-ma!
Guest NiGhTWoLF Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Intai verifica daca ai in serverul tau -> pawno -> include -> utils.inc . Daca nu , trebuie sa faci rost de el. Daca este deja , intra in serverul tau -> pawno -> pawno.exe -> File -> Open -> si deschide Gamemodul tau , apoi incearca sa dai compile. ;)
Guest radu483 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 aham ms!!..eu ma duceam la gamemode in folder si de acolo dadeam compiler..eu nu ma duceam la pawno in folder ..MULTUMESC MULT!!!
Guest NiGhTWoLF Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 aham ms!!..eu ma duceam la gamemode in folder si de acolo dadeam compiler..eu nu ma duceam la pawno in folder ..MULTUMESC MULT!!!Nu ai pentru ce ;)
Question
Guest radu483
salutare!
cand dau compile la un srv zice:
cannot read forum ,,utils"..dc?
chestia ciudata e ca un timp a mers sa ii dau compile la srv..dar acuma de ce nu mai merge?
va rog ajutati-ma!
3 answers to this question
Recommended Posts