nei Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Salut. Am luat un GM de pe un site si i-am schimbat numele din server.cfg si din gamemode, dar cand il deschid are tot numele lui :-(Stie cineva de unde as putea sa-l schimb? Am cautat peste tot si nu am gasit nimic, nici in folderul fs nu este nimic
SkyLzo98 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [shadow=red,left]Nush ce sa zic nu mi s-a intamplat nici odata poate nu ai schimbat u cum trebuie sau de unde trebuie [/shadow] Daca vreti sa vorbim add skype: skilzo98
[RMD]Dracula Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dupa ce ai schimbat numele in GM ai dat compile ? ( F5 )Daca da cauta si prin Fs-uri
Costy1998 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Vezi daca nai pe undeva in gm o ... sa schimbe HostName.Eu de EX: am in gm o .... Care schimba site si eu pot sa scriu la web ori ce in server cfg ca apre ce e pus in gm. :D
PawnFox Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Cauta prin GM/FS-uri la OnGameModeInit ( in gm) sau OnFilterScriptInit ( la FS-uri ) : SendRconCommand( "hostname <nume>" );:) 94.23.120.101:7778
Question
nei
Salut. Am luat un GM de pe un site si i-am schimbat numele din server.cfg si din gamemode, dar cand il deschid are tot numele lui :-(
Stie cineva de unde as putea sa-l schimb? Am cautat peste tot si nu am gasit nimic, nici in folderul fs nu este nimic
6 answers to this question
Recommended Posts