SteRiO Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 cum sa adaug o masina in gm la spawn civil oricine sa pota so conduca nu numai eu sau personala oricine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punct. Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Descari MTA sau orice alt program de editat mape, pui acolo o masina, o compilezi, cauti public OnGameModeInit() si o sa mai gasesti cateva masin pe acolo si o adaugi pe aia!Sau:Intri in server, iti spawnezi ce masina vrei sa fie acolo, scrii /save Masina Spawn Civilintri in \My Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP/savedposition, cauti public OnGameModeInit()(in GM) si o sa mai gasesti cateva masini pe acolo si o adaugi pe aia care vrei sa o pui la SpawnCivil!Stiu ca e vreu de inteles, dar mi-e somn.. Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
SteRiO
cum sa adaug o masina in gm la spawn civil oricine sa pota so conduca nu numai eu sau personala oricine....
1 answer to this question
Recommended Posts