Guest Asasi Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Am tunat si eu niste masini dupa tutorialul de aici ... bun merg dar dupa respawn nu mai sunt tunate ce sa fac sa ramana si dupa ce se respawneaza tunate ?
10nuZ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Foloseste Tutorialul de AICI!!! Iti recomand sa faci 1 FileScript!!! ;D <- Apasa aici pentru a mari poza si a vedea Ip-ul serverului
[RSS]RuNix Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Este gresit tutorialul :-jsa iti arat eu un tutorial mai bun :> ? probabil da :> ce gandesc eu gandesti si tu :> )deci_Pentru inceput ne ducem in headerul modului (partea de sus a modului/filterscriptului) si scriem:new vehicle1; (daca avem doar 1 singura masina de tunat) sau new vehicle[x]; (daca avem mai multe masini, x reprezentand numarul de masini care le avem) Apoi ne ducem la: public OnGameModeInit( ) si imediat dupa { adaugam masinile (exemplu:) vehicle1 = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); // Taxi (daca avem doar 1 masina de tunat) sau vehicle[0] = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); // Taxi (daca avem mai multe, urmatoarea masina fiind vehicle[1], vehicle[2] etc...pana la valoarea x-ului de mai sus) apoi te duci la sfarsitul sfarsitul sfarsitul Gamemodului/Filterscriptului si creezi acolo : forward CaruteTunate(vehicleid); public CaruteTunate(vehicleid) { apoi adaugi acolo: AddVehicleComponent(vehicle1, 1010); // Nitro (pentru nos la o masina) sau AddVehicleComponent(vehicle[0], 1010); // Nitro AddVehicleComponent(vehicle[1], 1010); // Nitro etc... (pentru nos la mai multe masini [vezi mai sus cum sa adaugi mai multe masini]) iar apoi dupa ce ai scris astea de mai sus : inchizi cu: } apoi te duci la public OnVehicleSpawn(vehicleid) si pui mai jos de { asta: SetTimer("CaruteTunate",1000,0);apoi te duci si cauti in Gamemod/Filterscript comanda /credits si il adaug pe RuNix acolo la "Ajutor" :> si apoi dai compile(daca nu sti ce e aia compile :-j apasa f5 pana inveti :-j)Este tutorialul de mai sus de la postul lui 10nuZ dar modificat de mine :>:P
Question
Guest Asasi
Am tunat si eu niste masini dupa tutorialul de aici ... bun merg dar dupa respawn nu mai sunt tunate ce sa fac sa ramana si dupa ce se respawneaza tunate ?
2 answers to this question
Recommended Posts