Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Masina tunata

Question

Guest Asasi
Posted

Am tunat si eu niste masini dupa tutorialul de aici ... bun merg dar dupa respawn nu mai sunt tunate ce sa fac sa ramana si dupa ce se respawneaza tunate ?

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Este gresit tutorialul :-j

sa iti arat eu un tutorial mai bun :> ?

probabil da :> ce gandesc eu gandesti si tu :> :))

deci

_

Pentru inceput ne ducem in headerul modului (partea de sus a modului/filterscriptului) si scriem:

new vehicle1;
(daca avem doar 1 singura masina de tunat) sau
new vehicle[x];
(daca avem mai multe masini, x reprezentand numarul de masini care le avem) Apoi ne ducem la:
public OnGameModeInit( )
si imediat dupa
{
adaugam masinile (exemplu:)
vehicle1 = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); // Taxi
(daca avem doar 1 masina de tunat) sau
vehicle[0] = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); // Taxi
(daca avem mai multe,  urmatoarea masina fiind vehicle[1], vehicle[2] etc...pana la valoarea x-ului de mai sus) apoi te duci la sfarsitul sfarsitul sfarsitul Gamemodului/Filterscriptului si creezi acolo :
forward CaruteTunate(vehicleid);
public CaruteTunate(vehicleid)
{
apoi adaugi acolo:
AddVehicleComponent(vehicle1, 1010); // Nitro
(pentru nos la o masina) sau
AddVehicleComponent(vehicle[0], 1010); // Nitro
AddVehicleComponent(vehicle[1], 1010); // Nitro
etc...
(pentru nos la mai multe masini [vezi mai sus cum sa adaugi mai multe masini]) iar apoi dupa ce ai scris astea de mai sus  ::) inchizi cu:
}
apoi te duci la
public OnVehicleSpawn(vehicleid)
si pui mai jos de
{
asta:
SetTimer("CaruteTunate",1000,0);

apoi te duci si cauti in Gamemod/Filterscript comanda /credits si il adaug pe RuNix acolo la "Ajutor" :>

si apoi dai compile(daca nu sti ce e aia compile :-j apasa f5 pana inveti :-j)

Este tutorialul de mai sus de la postul lui 10nuZ dar modificat de mine :>

:P

tLYRl.gif
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.