VinnieDRIFT Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nuprea inteleg despre ce este acest video.[Mini-Film], Despre ce?, nici o descriere?
[RMS]Yakuza Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 xss ...=))))))asta trebuia sa o mai vad ..pe xss =]]] xD Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
xSkullx Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Yakuza" post="120770" timestamp="1334694050"]xss ...=))))))asta trebuia sa o mai vad ..pe xss =]]] xDXSS = eXtreme Super Stunt
Deejaybwg Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Normal ar fi fost 'ESS'. =) Probabil o incercare de trailer ? www.youtube.com/thebwgg
Plolice_police Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 XSS = eXtreme Super StuntSi "Super Stunt" copiat dupa Romania Super Stunt nu? ; nu-mi spune ca "Nu" ca nm nu te va crede :-j
xSkullx Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Nu Styu de unde este copyat + ca nici nu ma intereseaza.Eu am facut Filmul si atat!! ;)
Punct. Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Inafara de faptul ca:1.La inceput masina era o culoarea, dupa un timp e alta culoare 2.Ai trcut cu masina prin stalp 3.cand ai intrat in bar, ala(scz nu stiu cum il cheama) a ridicat mainile imediat cum te-a vazut 4.Masina de politie tunata cu HYDRA 5.Culoarea de deasupra politistului cand e rosie, cand albastra... 6.La un moment dat(2:27) unul dintre mafiot si-a schimbat skinul. 7.La minutul 2:38 ala a cazut prin parchet si s-a ridicat inapoie frumos videoclipul..desi nu prea am inteles despre ce e vorba Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
MrDrake Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 :)) praf -5/5 aia doi gangsteri cu arme versus un pd s-au predat =)) WTF [raf "filmuletul"
Recommended Posts