gaby1895 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Sault!Am deshis de curand un server SA:MP Mod Trucking!Problema este ca multi playeri imi spun sa adaug misiune la trucker pe chilliad (e o misiune pt job trucker de transporti marfa pe munte..)Faza este ca eu nu stiu cum sa fac o misiune.....srv meu este downloadat de pe sa-mp.com PPC_Trucking astai numele si e facut din include...Plz datimi si mie un link unde gasesc misiunea sau cum sa creez o misiune de acest fel....sau cine are un fs de genu acesta....ii dau id meu..Va Multumesc Pentru Atentia Si Ajutorul Acordat! By Perseus [gaby1895]
Question
gaby1895
Sault!
Am deshis de curand un server SA:MP Mod Trucking!
Problema este ca multi playeri imi spun sa adaug misiune la trucker pe chilliad (e o misiune pt job trucker de transporti marfa pe munte..)
Faza este ca eu nu stiu cum sa fac o misiune.....srv meu este downloadat de pe sa-mp.com PPC_Trucking astai numele si e facut din include...
Plz datimi si mie un link unde gasesc misiunea sau cum sa creez o misiune de acest fel....sau cine are un fs de genu acesta....ii dau id meu..
Va Multumesc Pentru Atentia Si Ajutorul Acordat!
By Perseus [gaby1895]
1 answer to this question
Recommended Posts