Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

SUPER NEW GATE LSPD!!CU COMENZI SI CLAXON!!!!

Recommended Posts

Posted

Am modificat din fs-ul lui RazR basic.pwn si am facut sa fie si cu comenzi si cu claxon

Cei care au mau ajutat foarte mult si le multumesc sunt: Klaudiu de pe b-zone,Mar1an..

Comenzile sunt:

/openlsgate

/opensfgate

/openbarrier

Si cu claxonul poti deschide!!!

Download Link: http://uploading.com/files/4a8be7em/basic.pwn/

Sper sa va mearga!

Daca ti-am fost de ajutor +1 Respect!Multumesc

Posted

Daca vrei sa sti nu e furat...am avut basic.pwn facut de razr doar cu comenzi si eu cu mar1an am modificat sa fie cu claxon

Posted

mda ce sa zik:| mai era un script identic chiar mai frumos:Pfct de monster:X .... sa zicem na..

Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta... wtf ?

Posted

pai da este cu claxon.....dar nu si cu comenzi!!!

si oricum monster la fs-ul tau gateul se deschide doar daca esti langa el ...fara sa claxonezi...deci orice player sta langa gate se deschide;)

Guest UnderCover
Posted

pai da este cu claxon.....dar nu si cu comenzi!!!

si oricum monster la fs-ul tau gateul se deschide doar daca esti langa el ...fara sa claxonezi...deci orice player sta langa gate se deschide;)

Adevarat :P , moster poate faci ceva se deschide la oricine .. fara sa claxonezi :)

• 4 weeks later...
Guest razvihacker
Posted

nu merge compiled :|

• 6 months later...
Posted

Cand dau "compile" imi da eroarea asta:

D:\My Documents\Downloads\Test1\filterscripts\basic.pwn(7) : fatal error 100: cannot read from file: "k_functions"

trebuie sa ai in folderul /pawno/includes Incude-ul k_functios, si la inceputul scriptului scrie #include <k_functions>?

15504_skrillex.jpg
Posted

trebuie sa ai in folderul /pawno/includes Incude-ul k_functios, si la inceputul scriptului scrie #include <k_functions>?

La inceputl scriptului este #include <k_functions> dar in "include" nu am. Sti cumva de unde pot sa il iau ?

Guest Raz0r_Shakkur
Posted

acest FS este facut de punani si editat de tine gj 3/5

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Uite ca iti zic eu cum !

Deci :

1. Iei fs-ul de aici de pe forum

2. nume.amx il pui in server/filterscripts

3. te duci in server.cfg iar la linia filterscripts pui nume ( fara .amx)

4. Nume = nu este numele de la fs , il inlocuiesti tu cu numele care il ai la acel fs!

5. Sper sa reusesti

• 1 month later...
Posted

Salut lam pus. bariera imi merge super :) dar am probleme la gate cand ma apropii de ea fara sa claxonez se inchide se dechide ca nebuna nu ma lasa sa trec :)))) Daca stie cineva sa ma ajute si pe mn . ms :)

• 3 months later...