Guest Cip007 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Salut la tt lumea..am inceput sa imi fac un server samp..si am ajuns la pasul cand tre sa creez un sistem de vip admin ranks ....etc...am vazut un tutorial pe serverul acesta dar mai nu am inteles de loc....va rog ajutatima....merci
DarkyTheAngel Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Mai exact cu ce sa te ajutam ? Vrei sa iti facem noi scriptul ? ...Ar fi mai bine sa downloadezi un sistem de VIP ...
Guest Cip007 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ok ms pt vip...da cum fac sistem de admin??..adica sa pot da sa iau??
DarkyTheAngel Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Poftim : Click aici sau aici !Nu am mai stat eu sa iti scriu tutorialul pentru ca nu am prea mult timp la dispozitie ..
Guest Cip007 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ok ms...si inca o intrebare....vip system ala unde il pun..ma refer la toate texturile alea...stiu ca in gamemode dar mai precis unde
DarkyTheAngel Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nu trebuie sa il pui in gamemode.Il pui ca filterscript.Nu iti recomand sa il incorporezi cu gamemodul
Question
Guest Cip007
Salut la tt lumea..am inceput sa imi fac un server samp..si am ajuns la pasul cand tre sa creez un sistem de vip admin ranks ....etc...am vazut un tutorial pe serverul acesta dar mai nu am inteles de loc....va rog ajutatima....merci
6 answers to this question
Recommended Posts