Jump to content
  • 0

HELP Nu imi functioneaza editorul

Question

Posted

am descarcat acel editor de pe samp.com care poti scoate obiecte cu el si cand intru in el nu imi apare mapa imi apare niste puncte rosii pe fundal verde am incercat sa pun niste coordonate si mam dus la ele dar tot asa ce pot face?

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Lam facut  ala dar nu e ceea ce vroiam eu eu vroiam sa scot cladiri care sunt si in GTA SA am descarcat editorul ala dar imi arata niste niste puncte rosii pe fundal verde nu stie nimeni ?:(

Posted

Lam facut  ala dar nu e ceea ce vroiam eu eu vroiam sa scot cladiri care sunt si in GTA SA am descarcat editorul ala dar imi arata niste niste puncte rosii pe fundal verde nu stie nimeni ?:(

Incearca asta http://wiki.sa-mp.com/wiki/RemoveBuildingForPlayer .

Posted

pai dupa ce ai descarcat editorul l-ai bagat unde ai gta instalat? Daca da ce windows folosesti? Mie cu windows 7 nu mi se vedea bine, am bagat xp si merge super;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.