Jump to content

Question

Posted

as vrea o comanda se cheama /masina si cand intri intro masina zice modelul ip-ul si pentru a controla masina sa foloseasca /masina o gasiti pe samp.rbpnet.ro sau samp.lcsnet.ro

13 answers to this question

Recommended Posts

Posted

nu ai voie sa ceri scripturi,nu iti dau linkndirect pe alt forum ca zic astia ca fac reclama,dar cauta pe google lcs.net samp gamemode ,il downloadezi si iei de acolo comanda,e asa greu?...si eu am fost si sunt inca incepator dar inainte sa cer ajutorul cuiva,incerc cum pot si eu,caut ,etc

bafta

apropo,cand intri in masina sa-ti apara ipul? pentru ce ai nevoie de ip fix atunci?

Posted

nu ai voie sa ceri scripturi,nu iti dau linkndirect pe alt forum ca zic astia ca fac reclama,dar cauta pe google lcs.net samp gamemode ,il downloadezi si iei de acolo comanda,e asa greu?...si eu am fost si sunt inca incepator dar inainte sa cer ajutorul cuiva,incerc cum pot si eu,caut ,etc

bafta

apropo,cand intri in masina sa-ti apara ipul? pentru ce ai nevoie de ip fix atunci?

eu ma refeream sa adaug comanda /masina su servarul lcsnet

Posted

am vazut ca gmul este si pe net,sau au facut ei vreun update?cauta si tu pe google -> samp lcsnet gamemode .downloadezi,ca e sigur,de fapt :)) si intrii in gm,apesi ctrl f si scri acolo /masina...vezi si tu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.