Jump to content
 • 0

despre pastebin


Sfinx_17

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

"Sa postezi parti din scripting" ti-a mai zis odata.decat sa deformezi forumul cu n linii postezi acolo si gata

Proiecte:

Hospital Interior-0%(neinceput)

Limo Interior-0%(inceput)

Bank Interior-0%(neinceput)

Bus Interior-0%(inceput)

Plane Interior-0%(neinceput)

Train Interior-0%(neinceput)

Boat Interior-95%(terminat,mici retusuri)

Mini-Scripturi care au fost publicate:

GPS System: http://forum.sa-mp.ro/filter-scripts-and-gamemodes/%28fs%29-gps-system/

Link to comment
Share on other sites

ca siteul ala te ajuta sa pui scripturile ca sa nu mai deformezi forumurile.doamne,ti-ar placea sa vezi aici vreo 5000-6000 de linii de script?iti merge pc-u ca naiba

Proiecte:

Hospital Interior-0%(neinceput)

Limo Interior-0%(inceput)

Bank Interior-0%(neinceput)

Bus Interior-0%(inceput)

Plane Interior-0%(neinceput)

Train Interior-0%(neinceput)

Boat Interior-95%(terminat,mici retusuri)

Mini-Scripturi care au fost publicate:

GPS System: http://forum.sa-mp.ro/filter-scripts-and-gamemodes/%28fs%29-gps-system/

Link to comment
Share on other sites

ma refer dc el a postat o intrebare despre un site daca aici se vb despre scripting

Tot nu ai prins ideea. Care este aceasta idee? Noi ca sa ne ajutam unii pe altii si in acelasi timp sa nu asteptam mult timp ca se incarce pagina cu N linii  , noi postam acolo ce am facut , ceea ce face lucrurile mai usor deoarece vedeam mai bine acolo , de exemplu o greseala decat sa ne holbam aproape de monitor sa ne stricam ochii si sa nu se mai miste greu PC-ul . Concluzia care este? Ca si PasteBin-ul are o oarecare legatura cu script-ul.

Link to comment
Share on other sites

scz dak am postat unde nu trebuia dar pastebin are ceva legatura cu 0.3 ...care? asta ..> tot de scripturi se vorbeste si acolo fie 0.3a fie 0.2X etc eu doar vroiam sa ma ajute careva sa imi spuna ce e pastebinul la ce ajuta dar dak vad ca va deranjezaza apoi lasatio balta mersi de ajutor "no_name" nu mai am nevoie ca vad ca nu ne intelegem 

Link to comment
Share on other sites

Acolo postezi scripturi,poti sa le pui repede,si sa le iei la fel

PS: of ce sariti ca arsi cand cineva greseste...va certati si pe aer,cine inspira mai mult cred,s-au dus vremurile cand totu' era bine si frumos  :'(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By salexm93
   Salutare 
   Poate nu inteleg eu bine , pe wiki scrie max 2048 globale si 256 per player .
   Sa luam cazul ipotetic al unui server cu 1000 de playeri online .
   new Text:xpbar[MAX_PLAYERS]; new Text:playername[MAX_PLAYERS]; Aici vor fi 2000 create ? Adica destul de aproape de limita
    
   new PlayerText:xpbar[MAX_PLAYERS]; new PlayerText:playername[MAX_PLAYERS]; Iar Aici vor fi doar 2 ?
   Totodata , PlayerTextDrawDestroy ,la onplayerdisconnect ?
  • By Jokerboy
   Inainte sa dati cu parere, nu copiez nimic, asta este parerea mea personala, spun ce s-ar putea intampla pe viitor, ce ar trebui facut si sa ne mentinem in continuare. E mai asemanator cu topicul SAMP-ul in Romania 1 si 2, dar aici e altfel:
    
    
   Sa începem:
   In 2020, SAMP-ul este foarte diferit acum in stilul RPG(Roleplay + Godfather), isi deschid foarte multi servere de SAMP, acum apare SAMP-ul pe Android, pe iOS nu se poate, deoarece este dificil. Serverele Roleplay, nu prea mai exista inafara de Romania Roleplay care este mai mult Hard-Roleplay(mai sunt si alte stiluri de roleplay, exemplu: Light-RP, Dymamic-RP,  e la fel ca RPG doar ca te integrezi conform Roleplay-ului cu /me si /b). Acum multi isi deschid servere RPG, pentru distractie, pentru banii, pentru afaceri etc. Unii mai dau si faliment, si fac greseli majore, si isi inchid comunitatea. In trecut SAMP-ul era clasic prin 2013-2014, era mult Fun pe atuncea, se faceau foarte multe evenimente, donau foarte multii pentru a avea Cont Premium mai mult, nu ca acum Rainbow, Stage, VIP sau sa intre in factiune, sa aibe Helper/Admin si sa isi vinde conturile pentru munca depusa degeaba. In jocul SAMP in Romania, trebuie sa te distrezi, sa donezi daca vrei si poti sa iti intretii contul pe un server, pe care esti sigur ca vrei sa joci. De exemplu, stiu ca ma jucam pe B-Hood in Martie, si era un player care nu donase si luase premium points de la questuri, getgift si isi luase Cont Premium, Masina Rainbow, Stage etc. Eu eram uimit, am zis ca nu cred, ca n-are cum si punea pe cei care faceau afaceri cu el pe joc si care il cunosteau. Deci atunci il crezusem si am zis ca se poate. 
   Acum, avem servere de Donatii, servere care se deschid, servere fara niciun update, servere cu update-uri si servere goale si banii dati degeaba.
   Am intrat pe mai multe servere si am facut un test. Test pentru Staff, Test Sisteme sa vedem daca sunt buguri majore/minore, Jucatorii serverului si Chestii Principale.
   Sper sa nu iau warn/ban ca spun numele serverelor, dar multi foarte multi stiu de aceste server:
   B-Hood - admini/helperi, raspund foarte greu la reporturi si n-uri, nu isi fac raportul lor de admin, sunt unele chestii care a uitat Edison exemplu Jobul Trucker, cand va da un fel spec altundeva. Economia e foarte mare, pun pariu ca la un job o sa primesti 1kk si Mountain Bike-ul sa fie 100kk. Server de Donatii, sunt foarte multe benficii pentru banii si vanduti cu $$$ cu banii fictivi. Taxiurile, raspund ok, Uberul si Yango, sunt degeaba pe server dupa parerea mea.
   Nephrite - admini/helperi, raspund cat de cat rapid, isi fac raportul, buguri nu am intalnit, Economia e mare, beneficii cam tot pe banii intre, sunt multii jucatorii care doneaza pe server, deoarece e Awake un youtuber de 100k pe youtube si a jucat pe Bugged.
   Bugged - admini/helperi, raspund cat de cat rapid, isi fac raportul, economia e medie, buguri nu am intalnit. Sunt youtuberii mai pe inceput pe server, e un server destul de ok, dar multi jucatori de SAMP, dau cu hate ca nu are bonus, nu are ce are celelalte server. 
   O mica paranteza, voi dati bani degeaba, deoarece nu stiti ce este ala Fun intr-un joc.
   B-Zone - admini/helperi, raspund foarte rapid, isi fac raportul, economie low, buguri nu sunt. Sisteme excelente pe server, misiunile singleplayer pe cele Multiplayer. Nu e server de donatii, poti castiga Gold si fara sa donezi si sa iti iei ce vrei de pe shop, daca nu ii cheltuiesti.
   OG-Times - admini/helper, raspund cat de cat rapid, isi fac raportul, economie medie, buguri nu am intalnit. Sisteme de GTA 5, sunt excelente pe SAMP, se vede ca scripterii au experienta de ani. E cam intre Server de Donatii.
   Mai sunt si alte servere, care au 200-300 de playerii, dupa parerea Linkmania si GTA Blackgun, nu au gamemode copiate, dar alte servere cu 200-300 au gamemode copiat, si sunt playerii pentru ca youtuberii detin servere cu gamemode copiat si editat.
   Ce ar trebui facut pe viitor?
   Ca jucatorii unui server, sa se joaca for Fun, nu sa dea banii degeaba si dupa sa isi vanda treaba.
   Staff-ul sa fie mai activi, pe server si sa se intereseze pentru ce se intampla pe server.
   Update-uri macar la fiecare saptamana sau la 2 saptamani, pentru rezolvarea bugurilor si chestii noi. Sunt idei foarte multe, idei REAL LIFE, idei din alte jocuri cu monstrii, vanatori. De exemplu, eu am propuneri originale si mai dau la cate un server de inceput.
   Ce se intampla pe viitor, daca nu s-ar face mimic?
   Scaderea playerilor, afaceri ilegale, inchiderea unor comunitatii
   Server not for fun, server plictisitor, server de donatii
   Update-uri nu sunt, staff nu exista, nici forum nu are, nici panel nu are, doar serverul
   Cam asta se va intampla in viitor dupa parerea mea.
   Multi cauta servere UNICE, cu sisteme NOI, sa dea banii for FUN, sa stie ca nu a dat banii degeaba si ca nu regreta in viitor.
   Sper ca va placut acest topic +1 , ma ajuta foarte mult sa vada si mai multi ce este pe un server cu foarte multi playerii si bani dati degeaba.
   P.S: Cand va dati cu parerea, sa spuneti daca ati vrea sa fac un server ORIGINAL, cu un scripter care stie sa isi faca treaba si ca se merita. Prima data am nevoie de Staff, nu dati PM, deocamdata nu recrutez. Va pup si succes in cariera voastra de SAMP, faceti alegeri corecte.
    
    
    
    
  • By ip_mwn
   Salut, din luna Martie se lucrează la un nou proiect de SAMP , sub numele de DarkMoon. Deci lucrurile stau în felul următor: avem nevoie de persoane care să se implice în proiect atît cît cu testarea game modului /  cît și cu activitatea pe server. Avem nevoie de persoane de încredere , cu care se poate face treabă . Fiecare este bine venit.
    
   Samp:
   •gamemode ul este unic , de la 0 cu diferite sisteme originale.
   •vor fi promovări diferite de la youtuberi.
   •host cu sloturi destule.
   •forum/panel original.: http://dark-moon.ro/
   •DNS.
   Tot ce se cere este activitate su implicare. 
    
   Pentru cei ce sunteti interesati 
   contact :
   Discord: cnner#8060
   Server de discord:https://discord.gg/dvKfmmM
   Sau mesaj in privat aici pe forum.
   Fiecare persoana este bine venita sa ni se alature!!!! 
    
    
    
  • By R4zvyy
   [13:58:41]  Loading plugin: mysql.so
   [13:58:41]   Failed (libmysqlclient.so.18: cannot open shared object file: No such file or directory)
    
   Ce are?
  • By light2323
   Salut, am si eu o problema, cand vreau sa modific numele serverului "logo-ul din dreapta jos" din systems.inc nu merge, i-am dat save si compilare la gamemode, stie cineva ce are?
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.