iReal.ro Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Am o problema foarte mare la serverDaca sting serverul inca sunt culorile masinilor in cars.cfgDar daca aprind serverul dupaia dispar adica toate culorile masinilor revin pe 0 ! blabla,0,0.dasdas:) i ncars.cfgdeci absolut la restart server se strica toate culorile masinilor, nu se salveaza (
cosmon Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ma poate ajuta carevA?Probabil la OnGamemodeInt se reseteaza fisierul ala !
iReal.ro Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ma se salveaza tot in cars.cfg ! Doar carcolor culorile masinilor dupa fiecare rr se strica...si la ingamemodeint nu e nimk legat de cars adika zicea doar LoadCar..ceva gde genu atata
iReal.ro Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Am creat alt heli.cfg acuma !SI aceasi problemaAM PROBLEME la culorile masinilor daca opresc srv si ma uit in heli.cfg respectiv cars.cfg culorile raman , Odata ce am dat start la server sau resetat cu 0,0
friezakinght Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ce tip de gamemode folosesti? Raven's Roleplay translated percent
Question
iReal.ro
Am o problema foarte mare la server
Daca sting serverul inca sunt culorile masinilor in cars.cfg
Dar daca aprind serverul dupaia dispar adica toate culorile masinilor revin pe 0 ! blabla,0,0.dasdas:) i ncars.cfg
deci absolut la restart server se strica toate culorile masinilor, nu se salveaza
(
5 answers to this question
Recommended Posts