Jump to content
  • 0

Problema la pozitia masinilor

Question

Posted

Am si eu o problema cu masinile care le-am pus in Grove Street.

Problema este in felul urmator, atunci cand imi dau respawn ma da in CJ House, dar in momentul in care ies din casa, masinile care sunt puse in fata casei se pun in mijlocul strazii, iar dupa ce respawnez toate masinile se pun la locul lor.

Aceasta problema sa intampla aproape de fiecare data.

Care ar putea fi solutia la aceasta problema?

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Am gasit problema.

Problema este in felul urmator, hq-ul de la groove este fix langa acel cerc unde sunt spawnate masinile, iar in momentul in care tu esti spawnat in acel hq, masinile apar si ele si din punctul tau de vedere ai interior 3 la fel si afara pentru clintul tau de samp este setat interior 3, iar masinile nu au pe ce sa stea..... deci ele cad, iar dupa ce cad pea mult ele se spawneaza in mijlocul celei mai apropiate strazi.

Solutie:

1. schimbat hq-ul de acolo, pus in alta parte... undeva mai departe

2. sa pui un obiect care sa tina masinile fix sub acel cerc, nu ff departe doar cat sa nu se vada acel obiect

Iar pentru cei care au aceasta problema pentru madd dog house(masinile pica jos langa burger shot) este valabil solutiile de mai sus.

O asemanatoare problema a mai aparut cand am avut AddStaticVehicle in loc de AddStaticVehicleEx.... recomand ca pentru toate masinile permanente puse in pawno sa se foloseasca AddStaticVehicleEx

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.